Sport

Stephen Curry, coș de generic de la jumătatea terenului! Golden State a pierdut ultimul meci din presezon. Video

09.10.2018 | 11:42
Stephen Curry cos de generic de la jumatatea terenului Golden State a pierdut ultimul meci din presezon Video

Baschetbalistul echipei Golden State Warriors, Stephen Curry, a reușit un coș de generic de la jumătatea terenului în timpul încălzirii la ultimul meci disputat în presezonul NBA. Campionii en-titre au fost învinși surprinzător, pe teren propriu, cu scorul de 117-109, de formația Phoenix Suns.

Stephen Curry, considerat cel mai bun baschetbalist din NBA în acest moment, a reușit 23 de puncte și 4 pase decisive în meciul de luni noapte, dar aceste cifre nu au fost de ajuns pentru echipa sa, care a trebuit să se recunoască învinsă. Golden State Warriors a fost lipsită la acest joc de patru piese importante: Draymond Green, Shaun Livingston, Andre Iguodala și Klay Thompson.

Stephen Curry alături de colegii de la Golden State Warriors, după ultimul titlu câștigat în NBA
Stephen Curry alături de colegii de la Golden State Warriors, după ultimul titlu câștigat în NBA

Stephen Curry, coș de generic înaintea unul meci din presezonul NBA

Înainte de începerea meciului, la încălzirea celor două formații, Sthepen Curry a prins o minge la mijlocul terenului, a aruncat-o pe spate, iar acesta a intrat în coș. Reușita spectaculoasă a liderului celor de la Golden State Warriors i-a ridicat în picioare pe spectatori care au aplaudat execuția.

Stephen Curry is the Best Shooter Ever

Stephen Curry… WTF (via NBCSWarriors/Twitter)

Gepostet von SLAM am Sonntag, 7. Oktober 2018

Golden State Warriors mai au de jucat un singur meci în presezon, urmând să întâlnească vineri, 12 octombrie, la San Jose, formația Los Angeles Lakers, care l-a transferat în această vară pe celălalt mare baschetbalist al momentului, LeBron James. Campionii en-titre vor începe sezonul oficial marți, 16 octombrie, atunci când vor întâlni în Oracle Arena din Oakland, echipa Oklahoma City Thunder.

Golden State Warriors a câștigat în vară al treilea titlu de campioană NBA în ultimele patru sezoane. Echipa lui Stephen Curry a câștigat extrem de clar cu scorul general de 4-0 în fața formației de atunci a lui LeBron James, Cleveland Cavaliers.