Sporturi

Stere Halep a dezvăluit de ce s-au despărţit Simona şi Darren Cahill: “Dacă a avut probleme…”

02.12.2018 | 12:15
Stere Halep a dezvaluit de ce sau despartit Simona si Darren Cahill Daca a avut probleme
Stere Halep a dezvăluit de ce s-au despărţit Simona şi Darren Cahill

Stere Halep a dezvăluit de ce s-au despărţit Simona şi Darren Cahill. Tatăl liderului mondial din WTA a fost prezent la partida dintre Viitorul Constanţa şi Dinamo, iar la finalul meciului a fost asaltat de întrebările jurnaliştilor prezenţi la stadion. Stere Halep a vorbit despre elevii lui Gică Hagi şi performanţele lor, dar şi despre starea de sănătate a fiicei lui şi despre viitorul Simonei în circuitul feminin de tenis.

Tătăl româncei din fruntea clasamentului mondial a afirmat că fiica sa e deja obişnuită să fie lider mondial în ierarhia WTA şi speră ca în următorul an să nu mai întâmpine accidentări care să o împiedice să evolueze la capacitate maximă. ”Simona e bine, face pregătirile pentru turneu, este bine, a început antrenamentele. Acum este bine. Mulţumim lui Dumnezeu. Deja a devenit obişnuinţă să fie numărul 1 mondial. Al doilea an deja este obişnuinţă şi trăim clipele astea frumoase. Să fie sănătoasă şi să poată participa la toate turneele în 2019”, a declarat Stere Halep pentru Telekom Sport.

Stere Halep a vorbit despre starea de sănătate a Simonei

Stere Halep a vorbit şi despre un eventual viitor antrenor al Simonei, dar şi cum a fost despărţirea de tehnicianul australian, Darren Cahill: ”La un moment dat ştiţi cum e, se rupe filmul, într-un fel, dacă a avut probleme. Acum totul e ok, mulţumim pe această cale că a fost alături de noi şi a sprijinit-o foarte mult pe Simona. Momentan nu va avea un nou antrenor. Aşa cum a declarat şi ea”, a mai spus Stere Halep în faţa stadionului de la Ovidiu.

Recuperarea sportivei noastre decurge foarte bine, iar Simona s-a întors deja pe terenul de tenis în urmă cu câteva zile, deşi se aştepta că nu va reveni până la începutul lunii decembrie. Alături de ea, pe teren, a fost şi Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României. Totuşi, ea a decis să meargă la primele turnee din 2019 fără un antrenor, după ce Darren Cahill a decis să nu mai continue parteneriatul cu liderul mondial din WTA şi în sezonul următor.