Life

Stere Halep, adevărul despre cununia dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Care a fost motivul petrecerii din weekend

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de doi ani, weekend-ul trecut fanii având senzația că cei doi au făcut cununia civilă, în secret, însă adevărul este cu totul altul.
27.07.2021 | 07:47
Stere Halep adevarul despre cununia dintre Simona Halep si Toni Iuruc Care a fost motivul petrecerii din weekend
ADVERTISEMENT

Tatăl sportivei, Stere Halep, a spus adevărul despre evenimentul organizat la vila din Izvorani. Se pare că petrecerea fastuoasă nu a fost organizată în cinstea nunții, ci este vorba de o tradiție machidonească.

Simona Halep și partenerul ei de viață, Toni Iuruc, i-au avut aproape pe nași, familia și câteva rude, care s-au bucurat în cinstea nunții lor, care momentan nu se știe când va avea loc.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Stere Halep a mărturisit că petrecerea a fost numai între familii, fiind vorba de un eveniment care are loc înainte de cununia civilă. Așadar, ziua cea mare încă nu a fost.

Tatăl Simonei Halep, totul despre nunta sportivei cu Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat, de fapt, în weekend

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna.

ADVERTISEMENT

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea”, a declarat tatăl Simonei Halep pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Stere Halep a dezvăluit că faimoasa jucătoare de tenis are o stare de sănătate bună și se recuperează după accidentarea suferită la picior.

În plus, tatăl sportivei a ținut să mai sublinieze faptul că abia așteaptă să aibă nepoți, semn că Simona Halep este gata să devină și mamă după ce se căsătorește cu alesul inimii sale.

ADVERTISEMENT

„În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a completat Stere Halep, mai arată sursa menționată.

Simona Halep și Toni Iuruc, petrecere înainte de cununia civilă

Simona Halep și Toni Iuruc sunt mai fericiți ca niciodată, după ce în urmă cu o lună au anunțat că s-au logodit. Sunt împreună de doi ani și au planuri mari pentru viitor.

Evenimentul intim de vineri, 23 iulie, este unul care marchează viața celor doi unul lângă celălalt, decorul fiind unul organizat lângă piscina vilei în care locuiește sportiva.

Piscina a fost punctul de atracție, dar și masa superb aranjată, în linie dreaptă, cu sfeșnice de cristal, flori albe și o față de masă verde precum iarba de la Wimbledon.

Petrecerea s-a lăsat cu flori și cadouri, așa cum era de așteptat, nunta urmând să fie o surpriză pentru toată lumea, chiar și pentru familie.

ADVERTISEMENT