Simona Halep

Stere Halep, anunț îngrijorător înainte de US Open 2019: ”Tendonul necesită repaus mai lung”

Autor: Traian Terzian | 18.08.2019 | 17:34
Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a făcut un anunț îngrijorător cu o săptămână înainte de începerea US Open 2019

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a făcut un anunț îngrijorător cu o săptămână înainte de începerea US Open 2019, ultimul turneu de Grand Slam al anlui. Tatăl campioanei noastre a fost prezent la meciul Concordia Chiajna – Farul Constanța 2-1, din etapa a treia din Liga 2, și l-a urmărit pe nepotul său Dimciu Halep, care a jucat în ultimele 24 de minute ale întâlnirii la formația pregătită de Ianis Zicu.

Stere Halep, anunț îngrijorător înainte de US Open 2019: ”Trebuie să joace pe fond de durere”

”Simona e bine, dar tendonul necesită un repaus mai lung decât trebuie. Nu se întâmplă nimic, doar că trebuie să joace pe fond de durere şi vă daţi seama că e mai greu de controlat. Simona întotdeauna vrea să facă cât mai mult şi mai bine în tenis, dar ştiţi cum e, şi ea este om, şi ea are durerile ei, are şi ea temperamentul ei, sunt multe lucruri care afectează câteodată foarte mult la performanţă”, a fost anunțul făcut de Stere Halep înainte de US Open 2019.

Tatăl Simonei Halep a vorbit și despre relația pe care o are fiica sa cu fostul antrenor Darren Cahill. ”Eee, păi a lipsit de lângă ea la ultimele turnee. Vă daţi seama că dacă era lângă ea… Normal, ştiţi cum e, când te împaci bine cu cineva întotdeauna trebuie să-i ceri ajutorul, sfaturile sunt întotdeauna mai bune”, a declarat Stere Halep.

Simona Halep salută publicul de la Cincinnati după înfrângerea din meciul cu Madison Keys

Simona Halep a început pregătirea pentru US Open 2019

După ce s-a impus la Wimbledon 2019, Simona Halep și-a luat o pauză și a revenit în circuit pentru sezonul de hard din America de Nord, dar problemele medicale de la tendonul lui Ahile au împiedicat-o să aibă rezultate prea bune. Românca în vârstă de 27 de ani a abandonat în sferturile de finală la Rogers Cup în meciul cu Marie Bouzkova și a fost eliminată în optimi de finală la Cincinnati de Madison Keys.

Simona Halep a declarat că va mai rămâne câteva zile la Cincinnati pentru a se pregăti în vederea US Open 2019, turneu care va începe la 26 august. În timpul unui antrenament, românca a câștigat un pariu cu Daniel Dobre și Darren Cahill, iar cei doi au fost nevoiți să facă câteva serii de flotări pe teren spre amuzamentul campioanei noastre. Ea nu are puncte de apărat la Flushing Meadows, după ce în ediția trecută a fost eliminată în primul tur.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!