Cele mai citite

Stere Halep crede că Simona va câştiga Australian Open!

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, crede că fiica sa, care s-a calificat în premieră în semifinale la Australian Open, va câştiga turneul de la Melbourne.
Autor: Vicentiu Dinescu | 24.01.2018 | 12:41
Stere Halep crede că Simona va câştiga Australian Open!

Tatăl liderului WTA a anunţat că nu va merge în Australia şi a menţionat că Simona încă mai are dureri la gleznă, dar consideră că este favorită în întâlnirea cu nemţoaica Angelique Kerber, din semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului.

”Am trăit meciul la intensitate maximă. A fost un început mai greu, cum i se întâmplă de obicei Simonei, dar, apoi, a fost incredibil. Asta e valoarea Simonei, nu mai putem contesta ceva. S-a obişnuit cu durerea, dar subconştientul lucrează la gleznă, tot o mai macină ceva. Indiferent cât ar uita, subconştientul nu o lasă”, a spus Stere Halep la emisiunea ProSport Live.

Stere Halep a dezvăşuit cum se recuperează Simona

”Mi-a spus că e fericită, eu i-am spus că a jucat foarte bine. Ştie ce are de făcut, dar contează şi confirmările din jurul ei. Eu spun că Simona se va impune la acest turneu, dar am o mică îndoială din cauza accidentări, pentru că nu e la parametrii normali. Nu s-a recuperat în toatlitate după meciul cu Davis, dar ea se recuperează prin somn. Dacă doarme bine azi, totul va fi bine”, a afirmat Stere Halep.

Tatăl sportivei consideră că Simona Halep va câştiga 2-3 turnee de Grand Slam: ”Mai bine stau acasă, beau ceva bun şi văd finala de aici. Chiar dacă sunt acasă, sunt alături de ea. Simona e favorită cu Kerber, asta e clar. Dar ecuaţiile se mai schimbă în tenis. Trebuie doar să lovească iute, să ia mingea rapid, deoarece Kerber e o jucătoare foarte defensivă. Dacă ataci, câştigi. Dacă te aperi, pierzi. E mult mai matură. Şi noi vedem altfel lucrurile cu trecerea timpului. Va câştiga cel puţin două, trei turnee de Grand Slam, pentru că ştiu ce poate”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!