Cele mai citite

Stere Halep a vorbit despre relaţia dintre Simona şi Radu Barbu

Simona Halep a fost surprinsă în toamna anului trecut alături de piteşteanul Radu Barbu, iar Stere Halep a vorbit despre relaţia pe care o are românca cu bărbatul în vârstă de 34 de ani.
Autor: Iuliana Spirache | 30.01.2018 | 08:26
Stere Halep a vorbit despre relaţia dintre Simona şi Radu Barbu

Simona Halep şi Radu Barbu şi-au petrecut vacanţa de toamnă din 2017 în staţiunea de lux Portofino, de pe riviera Italiei, iar cei doi au fost surprinşi în timp ce luau masa la un cunoscut restaurant, dar şi când se plimbau ca doi îndrăgostiţi.

Stere Halep, tatăl româncei care este numărul doi în clasamentul WTA, a vorbit despre presupusa relaţie dintre Simona Halep şi Radu Barbu, iar acesta susţine că Simona Halep a fost afectată de tot ce s-a scris despre ea şi piteşteanul în vârstă de 34 de ani.

Ce zice Stere Halep despre Simona Halep şi Radu Barbu

“Întotdeauna, unui sportiv, când ajunge prea mare încep să i se însceneze tot felul de lucruri. Ea (n.r. Simona Halep) este un copil normal, care trebuie să stea de vorbă. Dacă stă de vorbă cu cineva, gata, e într-o relaţie… Vorbim doar de o prietenie. Nimic altceva.

Acest lucru este deranjant pentru Simona, dar şi pentru noi, ca familie. E deranjant să se spună nişte lucruri care nu sunt adevărate. Presa este peste tot la fel. E serviciul fiecăruia, de acolo trăieşte… Aşa se mai spun şi aberaţii”, a spus Stere Halep, conform Antena Stars. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!