Cele mai citite

Stere Halep a oferit noi detalii despre Simona: “E ca un soldat în Vietnam”

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a intervenit telefonic la o emisiune sportivă şi a vorbit despre performanţa reuşită de Simona, dar şi despre durerile pe care le are numărul 1 mondial.
Autor: Tibi Demeter | 23.01.2018 | 10:53
Stere Halep a oferit noi detalii despre Simona:

Tatăl jucătoarei din România a recunoscut că Simona are anumite probleme medicale, dar este sigur că liderul mondial nu o să dezamăgească publicul de la Melbourne şi pe fanii din ţară în partida cu Karolina Pliskova din sferturile de finală.

”Ca să treacă durerile peste noapte trebuia să fie o minune, glezna încă îi mai face probleme. Mai face puţină recuperare, o să treacă treptat. O să joace aşa cum a făcut-o până acum. E ca un soldat în Vietman. Un soldat în Vietnam nu cedează, merge până la capăt! E pregătit din cap până în picioare”, a declarat tatăl Simonei.

Stere Halep a vorbit şi despre rolul lui Andrei Pavel în echipă

Andrei Pavel a fost unul dintre ultimii oameni cooptaţi în staff-ul Simonei, iar tatăl jucătoarei a ţinut să precizeze faptul că fostul jucător român are un rol la fel de important precum Darren Cahill: “La fel ca şi Darren, Andrei este şi el antrenorul Simonei, pe partea tehnică. Andrei a fost un mare jucător, de la care Simona are multe de învăţat. Şi de la domnul Darren Cahill are multe de învăţat. Cei doi au aceleaşi drepturi, în colaborare cu Simona iau toate deciziile”, a explicat Stere Halep.

Jucătoarea născută la Constanţa a trecut cu mare lejeritate de Naomi Osaka, 6-3, 6-2, la finalul unui meci pe care mulţi îl considerau a fi de foc, în urma duelului cu Lauren Davis în care Simona Halep a stat trei ore pe teren: ”A fost un meci bun , în care s-a văzut adevărata valoare a Simonei. În meciul precedent, cel cu Lauren Davis, Simona a intrat puţin timorată din cauza gleznei. Subconştientul te afectează din această cauză. Şi Davis a jucat extraordinar, a profitat de această problemă a Simonei. Dacă juca azi cu Davis nu se ajungea la un asemenea meci dramatic”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!