Halep_Wimbledon

Stere Halep, despre șansele ca Darren Cahill să fie din nou antrenorul Simonei

Autor: Iuliana Spirache | 13.07.2019 | 15:35
Simona Halep și Darren Cahill. Ce zice Stere Halep despre șansele ca australianul să fie din nou antrenorul sportivei de pe locul 7 WTA

Stere Halep a vorbit despre șansele ca Darren Cahill să fie din nou antrenorul Simonei. Tatăl jucătoarei care ocupă locul 7 în clasamentul WTA susține că nu are informații în legătură cu o viitoare colaborare între fiica sa și antrenorul din Australia.

Stere Halep, despre șansele ca Darren Cahill să fie din nou antrenorul Simonei

Darren Cahill a fost alături de Simona Halep pe parcursul turneului Wimbledon 2019, iar sportiva din România a avut evoluții foarte bune și a ajuns până în finală, acolo unde se duelează cu americanca Serena Williams. Fanii Simonei speră ca antrenorul care i-a fost alături la câștigarea singurului său turneu de Grand Slam, ediția din 2018 de la Roland Garros, să revină în staff-ul acesteia.

Stere Halep a fost întrebat dacă există posibilitatea ca Darren Cahill să o antreneze din nou pe Simona Halep, iar răspunsul acestuia nu s-a lăsat așteptat. “Deocamdată nu, nu am niciun semn în acest sens”, a spus Stere Halep pentru emisiunea “AȘII TENISULUI” de la Digi Sport TV. Mai mult, tatăl jucătoarei care ocupă locul 7 în clasamentul WTA susține că antrenorul australian a contribuit la evoluția acestia. “Cum să nu conteze? O idee bună te ajută întotdeauna”, a spus Stere.

Darren Cahill și Simona Halep au prezentat trofeul câștigat de sportiva din România la Roland Garros
Darren Cahill și Simona Halep au prezentat trofeul câștigat de sportiva din România la Roland Garros

Simona Halep este la un pas de al doilea titlu de Grand Slam din carieră, după cel de la Roland Garros 2018. Sportiva din România se va duela cu Serena Williams în finala Wimbledon 2019.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!