Fotbal intern

Stere Halep, elogii pentru elevii lui Gică Hagi după Viitorul – Dinamo 4-1! ”Vor ieși campioni”

02.12.2018 | 11:49
Stere Halep elogii pentru elevii lui Gica Hagi dupa Viitorul  Dinamo 41 Vor iesi campioni

Stere Halep a fost prezent sâmbătă seară la meciul Viitorul – Dinamo 4-1, din etapa cu numărul 17 a Ligii 1 Betano, și la final i-a elogiat pe elevii lui Gică Hagi. Tatăl Simonei Halep crede că formația de la Ovidiu va câștiga titlul în acest sezon.

”Înainte să înceapă meciul am spus 3-1, dar nu mi-a ieşit pronosticul. S-a ajuns la 4-1. Eu cred că Viitorul sigur va fi campioană”, a declarat Stere Halep pentru Telekom Sport la finalul întâlnirii Viitorul – Dinamo 4-1 în care cel mai bun om de pe teren a fost Ianis Hagi.

Bradley De Nooijer și Andrei Artean îl blochează pe MIhai Neicuțescu în meciul Viitorul - Dinamo 4-1
Bradley De Nooijer și Andrei Artean îl blochează pe MIhai Neicuțescu în meciul Viitorul – Dinamo 4-1

Stere Halep, elogii pentru Gică Hagi după Viitorul – Dinamo 4-1: ”Au jucat mult mai bine în repriza a doua”

”Dinamo, prima repriză, a jucat extraordinar de bine, dar în a doua repriză s-a rupt totul. Probabil că şi Viitorul a jucat mult mai bine a doua repriză, au intrat mult mai hotărâţi şi s-a dat startul mai bine”, a mai spus Stere Halep după meciul Viitorul – Dinamo 4-1 care i-a dus pe constănțeni pe locul secund în clasamentul Ligii 1 Betano.

Cel mai bun fotbalist al meciului de sâmbătă seară de la Ovidiu a fost Ianis Hagi, care a înscris de două ori, a contribuit decisiv la eliminarea dinamovistului Vlad Olteanu și a scos un penalty care în cele din urmă a fost ratat de Alexandru Mățan. Pentru jocul de excepție reușit împotriva ”câinilor”, tânărul internațional a fost lăudat de Gică Hagi, de fostul internațional Basarab Panduru, iar presa internațională a scris din nou elogios despre el.

La finalul jocului, Ianis Hagi s-a declarat mulțumit de prestația pe care a avut-o, dar a precizat că pentru el este abia începutul și își dorește să ajungă cât mai departe în fotbal. El este fericit că a luat decizia de a reveni la FC Viitorul după o perioadă mai grea petrecută la Fiorentina.

Tags: