Simona Halep

Stere Halep exultă: „Am spus că Simona va face minuni în tenis!”. O pregătește pentru finala cu Serena: „Dacă face asta, câștigă”

Autor: Alin Miu | 11.07.2019 | 17:57
Stere Halep exultă: „Am spus că Simona va face minuni în tenis!”. O pregătește pentru finala cu Serena: „Dacă face asta, câștigă”

Simona Halep s-a calificat în prima sa finală la Wimbledon, învingând-o în minimum de seturi pe Elina Svitolina, în semifinale, scor 6-1, 6-3. Stere Halep a reacționat după succesul major al Simonei, explicând cheia succesului său. 

Stere Halep exultă după ce Simona a ajuns în finală la Wimbledon

Stere Halep a vorbit și despre o eventuală finală pe care Simona o va avea cu Serena Williams. Tatăl Simonei consideră că fiica sa trebuie să se concentreze asupra jocului său și să uite că o are în față pe Serena.

„Simona a deținut în totalitate controlul. A ieșit exact cum voiam. Simona are mentalul construit de mică. Nu poate veni peste noapte, dar e și nativ. Își controlează emoțiile foarte bine în ultima vreme.

Am spus cu câțiva ani în urmă că Simona va face minuni în tenis la 27-28 de ani. Trebuie să ai respect față de Serena, o legendă a tenisului mondial, dar când intri pe teren trebuie să uiți asta.

Dacă în momentul acesta nu se va concentra pe Serena, atunci cu siguranță va fi câștigătoare. Serena e la o vârstă destul de înaintată acum. Rămâne de văzut ce va fi. Mă uit acum la meciul său, joacă perfect însă. Deocamdată nu va reveni Darren Cahill lângă ea. Nu avem niciun semn. Dar sigur a contat că a mai vorbit cu el în ultima vreme” – a spus Stere Halep la emisiunea Așii Tenisului de la Digi Sport.

Simona Halep va disputa sâmbătă cea de-a 5-a sa finală de Mare Șlem, după cele trei jucate la Roland Garros și finala pierdut în 2018 la Australian Open împotriva lui Caroline Wozniacki. În acest an, Simona a mai disputat alte două finale, la Doha și la Madrid, ambele fiind pierdute.

Halep era cotată cu a noua șansă la câștigarea trofeului la startul competiției.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!