Carrefour

Stere Halep, pentru FANATIK.RO: “Simona are nevoie de repaus total!”

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO că sportiva noastră are nevoie de o perioadă de repaus total, confirmând informaţia oferită de FANATIK.RO că accidentarea este mult mai gravă decât părea la prima vedere
Autor: Vlad Roşca | 19.02.2018 | 17:49
Stere Halep, pentru FANATIK.RO:

Deşi revine pe locul 1 mondial, peste fix o săptămână – VEZI DETALII Simona Halep nu are motive de fericire în aceste zile.  Românca s-a retras de la turneul de la Doha, după ce se calificase în semifinale, acuzând dureri mari la piciorul drept.

FANATIK.RO a dezvăluit săptămâna trecută că accidentarea Simonei este mult mai gravă decât pare, inclusiv participarea lui Halep la Indian Wells, ce debutează pe 7 martie, fiind în pericol. Acesta a fost motivul pentru care Simona a fost extrem de afectată la sosirea în ţară, după ce rezultatele RMN-ului au dezvăluit că a acumulat lichid la degetul 4 al piciorului.

Stere Halep: “Simona are nevoie de repaus total”

La 2 zile distanţă de când se află în Bucureşti, starea de sănătate a sportivei noastre nu s-a ameliorat: “Simona are nevoie de repaus total cel puţin o săptămână, fără antrenamente, fără efort fizic. Vedem apoi cum se simte, dacă starea ei se îmbunătăţeşte sau nu. Indian Wells? Nu ştiu… Rămâne de văzut! Cert este că sănătatea ei este cea mai importantă şi trebuie să se refacă complet înainte de a reveni în competiţii”, a dezvăluit Stere Halep, în exclusivitate pentru FANATIK.RO. 

Aflat la Bucureşti, alături de fiica sa, Stere Halep vede partea plină a paharului, după turneul de la Doha, respectiv revenirea Simonei pe locul 1 în clasamentul WTA: “Ce sentiment mai frumos poate să trăiască un părinte decât acela în care îşi vede copilul cel mai bun în lume? A dovedit că merită acest loc!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!