ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Reacţia lui Stere Halep, după maratonul cu Davis! Care e starea Simonei

Meciul Simona Halep - Lauren Davis, de la Australian Open, va rămâne în istorie. Stere Halep vorbeste despre şansa Simonei de a triumfa la Antipozi.
Autori: Georgeta Ganjulete, Mirela Apostol | 20.01.2018 | 21:58
Reacţia lui Stere Halep, după maratonul cu Davis! Care e starea Simonei

Stere Halep a vorbit la finalul meciului de infarct, Simona Halep – Lauren Davis, câştigat de sportiva noastră în trei seturi, care au durat trei ore şi 45 de minute. Tatăl Simonei a dezvăluit şi în ce stare fizică se află jucătoarea de tenis după partida maraton. 

ADVERTISEMENT

Stere nu le poartă pică oamenilor care o critică pe Simona şi explică de ce. Mai mult, acesta mărturiseşte că la început, liderul din tensiul mondial feminin era foarte afectată de oamenii care îi trimiteau mesaje negative, dar cu timpul a înţeles că ceea ce contează este că restul românilor o iubesc.

“Cu siguranţă va juca”

“Dumnezeu ştie dacă va câştiga sau nu. Matematic, scriptic, are cea mai mare probabilitatea de a câştiga acest turneu. Matematic, aşa este, dar practica ne omoară. Nu poţi mulţumi niciodată pe toată lumea, indiferent cât ar face. Dacă după tot ce a făcut pentru noi Iisus nu ne-a mulţumit, dar o Simona Halep, care e un copil. Am primit mesaje, e pe val Simona, are toată România cu ochii pe ea şi nu numai, toată lumea e cu ochii atinţiţi pe performanţa Simonei. 

ADVERTISEMENT

Loading the player…

Eu am avut discuţia asta şi cu Simona şi i-am spus: “… Aceşti oameni care vorbesc urât despre ea sunt total străini faţă de tenisul care se practică. N-au nicio legătură, ei aud de ici, de colo ce se întâmplă. Nu sunt de condamnat, pentru că şi ei au o părere. Şi un cerşetor de pe stradă trebuie ascultat, şi el poate avea o idee bună.

Prima dată când începuse să vadă criticile, era foarte dezamăgită, şi-a dat seama şi ea apoi. Deja e total convinsă că aproape toţi românii o iubesc. La rândul ei, îi iubeşte pe toţi românii. De aia a rămas în România. 

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă va juca, dar este în recuperare acum. Se fac procedurile de recuperare, gheaţă, fizioterapie, multe, dar după câte ştiu, sigur va juca. Simona îşi dă toată silinţa ca să poată să câştige şi să meargă mai departe. Şi înainte, Simona prindea nişte zile frumoase, dădea servicii impecabile. Acum, a mai crescut şi ea în valoare, în maturitate, abordează altfel jocul, serviciul. Dar nu contest faptul că şi-a îmbunătăţit foarte mult serviciul. Trebuie puţin noroc şi Dumnezeu să fie cu ea”, a spus Stere Halep la emisiunea Gol după gol de la Radio Sport1.

Simona Halep va juca luni în optimile turneului de la Australian Open, cu Naomi Osaka la o oră ce urmează a fi anunţată ulterior.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!