Sport

Steven Gerrard îl ridică în slăvi pe Ianis Hagi: ”Este într-o formă fantastică”

Ianis Hagi a făcut un meci foarte bun în Europa League, iar Steven Gerrard este încântat de forma arătată de internaționalul român.
20.08.2021 | 20:05
Steven Gerrard il ridica in slavi pe Ianis Hagi Este intro forma fantastica
ADVERTISEMENT

Hagi jr. a fost titular la Rangers și a jucat până în minutul 90+5 al meciului cu Alashkert, scor 1-0, din prima manșă a play-off-ului Europa League.

Mijlocașul campioanei Scoției arată o poftă de joc foarte bună în acest sezon, în ciuda accidentării suferite la întâlnirea cu Livingston.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi l-a impresionat pe Steven Gerrard

Managerul lui Rangers, Steven Gerrard, a avut numai cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi. ”Cred că Ianis a jucat superb aproape tot meciul. A fost excelent și în presezon, pare într-o formă fantastică. A avut ghinion cu acea accidentare din meciul cu Livingston, dar face progrese enorme.

Este un profesionist desăvârșit. Vrea să învețe mereu, să devină mai bun. Știm cu toții cu cine seamănă. Are un tată care este o legendă, iar el vrea să calce pe urmele lui.

ADVERTISEMENT

Este o adevărată plăcere să lucrez cu el, a arătat pe teren cât de valoros este, acum sper să facă un sezon minunat dacă nu va avea probleme cu accidentările”, a declarat Gerrard, conform The Scotsman.

Românul, cel mai bun jucător de pe teren

Fosta legendă a lui Liverpool a povestit că a avut un discurs extrem de dur în pauza meciului cu Alashkert, fiind nemulțumit de prestația elevilor săi care nu reușeau să deblocheze tabela de marcaj.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să ne regăsim, le-am zis că trebuie să se trezească imediat. Nu mi-a plăcut deloc ce au arătat în prima repriză. Am fost sincer cu ei la vestiar, le-am explicat că așa ceva nu e permis la un club ca Rangers”, a spus Gerrard.

Ianis Hagi a fost considerat cel mai bun jucător de la Rangers, fiind notat cu 8 de publicația Glasgow Times. ”A reușit să arate o latură diferită a jocului său. Și-a folosit fizicul și a alergat non-stop după ce Rangers a rămas în 10 oameni. Și-a folosit în mod eficient agresivitatea în cursele ce au plecat de la mijlocul terenului”, a scris sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, fair-play la finalul întâlnirii

La finalul întâlnirii de la Ibrox Park, internaționalul român a recunoscut că formația sa nu a prins cea mai bună zi, dar este fericit pentru victoria obținută care oferă campioanei Scoției prima șansă la calificarea în faza grupelor.

”Trebuie să acceptăm că nu a fost cel mai bun joc al nostru. Ne aşteaptă un meci greu în deplasare. Acum trebuie să ne concentrăm pe refacere şi pentru duminică, ne aşteaptă un meci dificil.

În repriza a doua am intrat cu mentalitatea de a câştiga. Suntem bucuroşi că am câştigat, dar mai avem mult de lucru pentru a încerca să ajungem la cel mai bun nivel la care ştiu că putem juca”, a afirmat Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT