Sport

Steven Gerrard, la un pas de o trădare istorică! Managerul lui Rangers e dorit de rivala lui Liverpool

Steven Gerrard este dorit pe banca tehnică a lui Everton, rivalii lui Liverpool, dacă va pleca Ancelotti.
01.06.2021 | 19:21
Steven Gerrard la un pas de o tradare istorica Managerul lui Rangers e dorit de rivala lui Liverpool
ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti este dorit de Real Madrid, care tocmai s-a despărțit de Zinedine Zidane, iar varianta de înlocuitor pentru Everton este Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers.

Ar fi o trădare istorică a lui „Stevie G”, cel care este o legendă a lui Liverpool, rivala de moarte a lui Everton.

ADVERTISEMENT

Steven Gerrard față în față cu o trădare istorică! E dorit de Everton

Everton este în căutarea unui potențial înlocuitor al lui Carlo Ancelotti, care este dorit pe banca tehnică a lui Real Madrid, după plecarea lui Zinedine Zidane.

Astfel, conducerea „caramelelor” s-a gândit la Steven Gerrard, tehnicianul care tocmai a cucerit campionatul Scoției, punând capăt dominației lui Celtic.

ADVERTISEMENT

Totuși, este o decizie greu de luat pentru fostul căpitan al lui Liverpool, știind ce scandal ar putea declanșa, dacă ar accepta oferta lui Everton, ruptura dintre el și fanii „cormoranilor” fiind iminentă într-o astfel de situație.

Totul depinde de plecarea lui Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti se poate reîntoarce la Real Madrid, jurnaliștii de la Marca anunțând că tehnicianul italian are mari șanse de a fi succesorul lui Zinedine Zidane pe banca tehnică a „galacticilor”:

ADVERTISEMENT

„Alesul este Carlo Ancelotti. Liderii lui Real Madrid nu vor să amâne numirea unui nou antrenor, cu care să contureze lotul pentru sezonul 2021/2022, așa că Ancelotti va fi prezentat în următoarele ore”.

Steven Gerrard nu este singura opțiune a lui Everton, aceștia avându-i pe listă și pe Rafa Benitez, David Moyes, Paulo Fonseca, Erik ten Hag și Roberto Martinez.

ADVERTISEMENT

Din 2018, Steven Gerrard este antrenorul lui Rangers, echipă la care evoluează și Ianis Hagi, iar contractul său este valabil până în vara anului 2024.

De cealaltă parte, Carlo Ancelotti a antrenat de-a lungul carierei sale formații precum Reggiana, Parma, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern, Napoli și Everton.

Alături de Everton, Carlo Ancelotti a terminat pe locul 10 în sezonul recent încheiat de Premier League, iar în luna octombrie a reușit să ajungă chiar și pe prima poziție din clasament, moment uluitor pentru microbiști și pentru fanii echipei.

  • 61 de ani este vârsta lui Carlo Ancelotti
ADVERTISEMENT