Fotbal international

Steven Gerrard, nemulţumit de prestaţia lui Ianis Hagi din ultimul meci: “Unii se victimizează, alţii acceptă provocarea”

09.03.2020 | 13:34
Steven Gerrard nemultumit de prestatia lui Ianis Hagi din ultimul meci Unii se victimizeaza altii accepta provocarea
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost titular în ultima partidă de campionat cu Ross County (1-0), dar a fost înlocuit în minutul 63 al partidei de Florian Kamberi. Steven Gerrard, tehnicianul lui Rangers, a fost nemulțumit de prestația românului din ultimul meci.

Steven Gerrard a fost nemulțumit de prestația lui Ianis Hagi din ultimul meci

Steven Gerrard a fost nemulțumit de prestația lui Ianis Hagi din ultimul meci de campionat cu Ross County și i-a atras atenția: „Voiam mai mult de la cei trei din față, așa că i-am înfruntat la pauză. Ryan Kent a marcat golul victoriei și e bine pentru el. Mă bucur că a înțeles ce i-am transmis.

ADVERTISEMENT

Unii se victimizează, iar alții acceptă provocarea, ca el. A fost criticat, dar n-am fost toți criticați?”.

„Te faci mic și te ascunzi în casă pentru a hiberna sau te aduni, primești cu bărbăție ce ți se spune și iei totul ca un reproș constructiv. Atunci, te ridici în picioare și lupți pentru tine și coechipierii tăi. Exact ce a făcut Ryan Kent”, a mai spus Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT

Fanii îi iau apărarea lui Ianis Hagi

Fanii lui Rangers au reacționat pe rețelele de socializare după ce mijlocașul român a fost înlocuit în a doua repriză și s-au supărat pe Steven Gerrard: „Hagi era singurul de pe teren care arăta că vrea să câștigăm meciul cu adevărat” sau „Nu înțeleg de ce Gerrard l-a scos pe Hagi? El chiar a jucat bine, erau alții care trebuiau schimbați”.

„Sunt indignat de faptul că Hagi a fost schimbat cu Kamberi. În primul rând, nu înțeleg de ce îl joacă în flancul drept, pentru că nu este poziția lui acolo.

ADVERTISEMENT

În al doilea rând, a fost singurul care s-a bătut pentru fiecare minge. Cred că Rangers nu-l merită pe Ianis Hagi”, a fost reacția unui alt suporter.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com