Sport

Steven Gerrard, primele detalii despre accidentarea lui Ianis Hagi: ”Simte niște dureri destul de mari”

Ianis Hagi a marcat în primul meci al sezonului, dar a fost schimbat de Steven Gerrard după o jumătate de oră din cauza unei accidentări.
31.07.2021 | 19:08
Steven Gerrard primele detalii despre accidentarea lui Ianis Hagi Simte niste dureri destul de mari
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a început cum nu se putea mai bine noul sezon în Scoția, marcând în minutul 8 al partidei Rangers – Livingston, din prima etapă de Premiership.

Din păcate, fiul ”Regelui” a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 31, când a fost înlocuit cu Scott Wright, după un contact cu Adam Lewis.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Ianis Hagi îl îngrijorează pe Steven Gerrard

Ianis Hagi a fost lovit la gleznă, iar Steven Gerrard a dezvăluit că accidentarea este una serioasă și mijlocașul român ar putea lipsi la partida din Champions League, programată la mijlocul săptămânii viitoare.

”Niciodată nu e plăcut să vezi că un jucător se accidentează în prima repriză, mai ales acum, când nu mai avem cinci schimbări la dispoziție. Ianis a marcat un gol important pentru noi, ne-a adus într-o ipostază favorabilă. Sper ca lovitura primită să nu fie foarte serioasă.

ADVERTISEMENT

Acum simte niște dureri destul de mari. Ar putea să lipsească marți, dar am încredere în echipa noastră de fizioterapeuți. Poate vor scoate un iepure din joben și reușesc să îl readucă la capacitate maximă pentru meciul cu Malmo. Prezența lui Ianis ar fi foarte importantă pentru noi”, a declarat managerul lui Rangers.

Românul, primul marcator al noului sezon din Scoția

Ianis Hagi a devenit primul marcator din noul sezon de Premiership din Scoția. În minutul 8 al partidei Rangers – Livingstone, Tavernier a centrat din lovitură liberă de pe partea dreaptă, internaționalul român a preluat în colțul careului mic, a driblat scurt un adversar și a înscris cu un șut la vinclu.

ADVERTISEMENT

Din cauza accidentării suferite în prima repriză a întâlnirii cu Livingston, pe care campioana en-titre a câștigat-o cu 3-0, Hagi ar putea rata duelul cu Malmo din Champiosn League.

Partida din prima manșă a turul trei preliminar se va disputa pe terenul campioanei Suediei, de la ora 20:00, returul fiin programat o săptămână mai târziu, la Glasgow, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Ianis, în topul salariilor la Rangers

Transferat definitiv de Rangers, în vara anului trecut, pentru 4 milioane de euro, Ianis Hagi a devenit unul dintre oamenii pe care managerul Steven Gerrard știe că se poate baza. Mijlocașul a mărturisit că tocmai prezența fostului mare fotbalist pe banca lui Rangers a cântărit decisiv în decizia de a semna cu noua campioană a Scoției.

Internaționalul român de 22 de ani este al patrulea cel mai bine plătit jucător de la Rangers, încasând un salariu săptămânal de 21.000 de lire sterline, ceea ce însemană un venit anual de 1.092.000 de lire sterline.

Cei trei jucători de la campioana Scoției care câștigă mai bine decît el sunt atacantul columbian Alfredo Morelos (1.716.000 de lire sterline), fundașul central englez Connor Goldson (1.404.000 de lire sterline) și extrema englezo-jamaicană Kemar Roofe (1.352.000 de lire sterline).

ADVERTISEMENT