Fotbal international

Steven Gerrard, pus la colț din cauza lui Ianis Hagi: ”E timpul să primească respectul pe care îl merită”

27.02.2021 | 17:22
Steven Gerrard pus la colt din cauza lui Ianis Hagi E timpul sa primeasca respectul pe care il merita
ADVERTISEMENT

Managerul echipei Rangers, Steven Gerrard, este pus la colț în presa din Scoția pentru că îl joacă prea puțin pe Ianis Hagi, în ciuda faptului că român are cifre impresionante.

Internaționalul român este calificat cu formația scoțiană în optimile de finală ale Europa League, acolo unde se va duela cu formația lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga, și se află foarte aproape de a câștiga titlul în Scoția.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Rangers au  opinii împărțite cu privire la presația jucătorului român în paretida retur cu Antwerp, dacă unii îl laudă, alții țin să îl critice cu vehemență.

Ianis Hagi, lăudat de presa scoțiană care îl ceartă pe Steven Gerrard

Cifrele lui Ianis Hagi în acest sezon cu Rangers sunt foarte bune, iar acest lucru l-a făcut pe jurnalistul Tom Ward să scrie un material laudativ la adresa românului pe site-ul footballfancast.com, în care notează că nu înțelege de ce Steven Gerrard îl folosește așa puțin.

ADVERTISEMENT

Sub titlul ”Statistica uimitoare a lui Ianis Hagi arată că Steven Gerrard nu-i acordă suficient credit”, ziaristul notează că ”Alfredo Morales poate părea cel mai bun atacant în Europa League, dar de fapt Ianis Hagi este crema echipei scoţiene”.

”Din momentul în care Ianis a semnat definitiv cu Rangers, niciun alt jucător din Premiership-ul scoţian nu are mai multe pase de gol decât fotbalistul de 22 de ani, în afara coechipierului James Tavernier, fiecare cu câte 8”, notează jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, cea mai mare medie de șuturi la poartă

”Hagi are şi o medie impresionantă de două şuturi la poartă pe meci, în condiţiile în care rar a stat pe teren tot jocul. Mai mult decât Tavernier, care are o medie de 1,9 şuturi, Joe Aribo, 1,7, şi Scott Arfield, 1,3. De asemenea, Ianis Hagi a participat la 22 de goluri marcate de Rangers în cele 48 de apariţii în trupa lui Steven Gerrard în toate competiţiile.

Mulţi recunosc că aportul fostului star al lui Liverpool în ascensiunea lui Ianis Hagi este extrem de important, dar tocmai de aceea nu înţeleg de ce internaţionalul român nu primeşte mai mult credit?! Este timpul ca fiul marelui Gheorghe Hagi să înceapă să primească respectul pe care îl merită, asta este sigur”, a încheiat Tom Ward.

ADVERTISEMENT

Fostul director sportiv al clubului FCSB, Narcis Răducan, a vorbit în termeni laudativi despre Ianis Hagi și l-a comparat pe jucătorul lui Rangers cu Simona Halep în ceea ce privește de o faptul că nu beneficiază de o popularitate excesivă în România.

ADVERTISEMENT