Fotbal international

Steven Gerrard, reacție fabuloasă la golul victoriei marcat de Ianis Hagi! ”Regele”, aplauze la scenă deschisă. VIDEO

21.02.2020 | 07:56
Steven Gerrard reactie fabuloasa la golul victoriei marcat de Ianis Hagi Regele aplauze la scena deschisa VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a avut o reacție fabuloasă la golul victoriei marcat de Ianis Hagi în meciul cu Sporting Braga, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Steven Gerrard, reacție fabuloasă la golul victoriei marcat de Ianis Hagi

Rangers a avut 60 de minute dezastruoase pe Ibrox Park, iar portughezii erau în avantaj de două goluri până ce la rampă a ieșit Ianis. Adus împrumut de la Genk, internaționalul român a redus din diferență înainte ca Joe Aribo să restabilească egalitatea.

ADVERTISEMENT

Nebunia la Glasgow a început imediat după ce Ianis Hagi a marcat golul de 3-2, iar Steven Gerrard a avut o reacție fabuloasă și se bucura ca un suporter adevărat. Fostul star de la Liverpool a început să alerge cu pumnul strâns către suporteri, iar apoi s-a întors la bancă și a sărit în brațele asistenților săi.

”Ianis este un talent excepțional”

Prezent pentru prima oară pe Ibrox Park de la transferul fiului său, Gică Hagi a aplaudat în picioare reușitele lui Ianis și aproape i-au dat lacrimile de bucurie. Noul star al lui Rangers se află la a treia reușită de la sosirea în Scoția, după ce a marcat golul victorie în partida de campionat cu Hibernian.

ADVERTISEMENT

La finalul jocului, Steven Gerrard a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi după prestația avută în meciul cu Braga: ”Ianis este un talent excepțional. A fost o presiune mare asupra lui, deoarece tatăl său a fost pentru prima dată în tribune în această seară”.

”A furnizat magia și scânteia pentru a ne readuce în joc”

”Nu este doar talent, ci și luptă. Vrea să câștige mereu. El a fost cel care a furnizat magia și scânteia pentru a ne readuce în joc. Primul gol este excepțional. Șutul cu piciorul stâng, care cred că este cel mai slab, dar încă nu sunt sigur de asta, a fost cu adevărat magistral”, a continuat Gerard.

ADVERTISEMENT

”Când a venit lovitura liberă de la 30 de metri am avut încredere că poate marca. A fost și puțin noroc, dar uneori în fotbal trebuie să ai și noroc. Cu sigurnață, el a meritat totul în această seară”, a încheiat tehnicianul lui Rangers.

Fanii lui Rangers, laude pentru Ianis

Ianis Hagi a reușit să înscrie două goluri extrem de importante pentru Rangers în partida cu Braga (scor 3-2) și menține vii speranțele scoțienilor pentru calificarea în optimile de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii, fanii lui Glasgow Rangers au invadat rețelele de socializare cu laudele la adresa lui Ianis Hagi. Majoritatea la cer șefilor clubului să-l achiziționeze definitiv, iar unii, mai îndrăzneți, cred că internaționalul român poate fi următorul Leo Messi.

ADVERTISEMENT
Tags: