Fotbal international

Steven Gerrard, uimit de penalty-ul ratat de Ianis Hagi în Europa League: ”Nu a executat în locul în care a exersat”

29.02.2020 | 11:05
Steven Gerrard uimit de penaltyul ratat de Ianis Hagi in Europa League Nu a executat in locul in care a exersat
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, s-a declarat uimit de penalty-ul ratat de Ianis Hagi în meciul cu Sporting Braga, din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Steven Gerrard, uimit de penalty-ul ratat de Ianis Hagi în Europa League: ”A fost destul de ciudat”

”A fost o intervenție fantastică. Exersăm loviturile de la 11 metri înaintea fiecărui joc cu doi sau trei jucători diferiți. Execuțiile lui Ianis de dinaintea meciurilor cu St. Johnstone și Braga au fost exceptionale. Pur și simplu excepționale”, a spus fostul star de la Liverpool.

ADVERTISEMENT

”Dar nu a executat penalty-ul în locul în care a exersat, ceea ce a fost destul de ciudat. Însă si eu am ratat penalty-uri”, a comentat cu uimire Steven Gerrard penalty-ul ratat de Ianis Hagi la întâlnirea din Europa League.

”A fost protagonistul momentului care ne-a câștigat meciul”

”Este vorba despre cum reacționezi și cum abordezi jocul după aceea. Pentru mine este important că el a trecut peste și a fost protagonistul momentului care ne-a câștigat meciul”, a mai afirmat Gerrard, conform cotidianului Daily Record.

ADVERTISEMENT

”Nu suntem singura echipă care are probleme cu penalty-urile, li se întâmplă până și celor de la Manchester City. Dar sunt sigur că atunci când se va ivi un nou penalty, se va găsi un jucător suficient de curajos, care să își asume responsabilitatea și să profite de oportunitate”, a încheiat Gerrard.

Ianis, pasă decisivă în victoria de la Braga

Glasgow Rangers și Ianis Hagi s-au calificat în optimile de finală ale Europa League. După ce au câștigat acasă cu 3-2, cu două goluri ale românului, scoțienii s-au impus și în deplasare cu Sporting Braga, scor 1-0, prin golul marcat de Ryan Kent, în minutul 61, după o  pasă minunată a lui Hagi jr.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român ratase un penalty în finalul primei reprize, dar s-a revanșat în partea secundă. Managerul Steven Gerrard a decis să-și protejeze vedeta și l-a schimbat pe Ianis în minutul 72.

Rangers, avantaj moral cu Leverkusen

Ianis Hagi a fost  pus la colţ după ce a ratat un penalty în Braga – Rangers. Şutul fotbalistului de 21 de ani a fost parat de Matheus Matheus, iar reacţiile au început să curgă imediat pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În optimile de finală ale Europa League, Glasgow Rangers va întâlni Bayer Leverkusen. Trupa lui Steven Gerrard pornește cu un avantaj moral, primit în urma unei coincidențe inedite. Ultima confruntare directă dintre cele două s-a jucat pe 22 octombrie 1998, exact în ziua în care Ianis Hagi s-a născut.

ADVERTISEMENT
Tags: