Life

Steven Seagal, declarație de dragoste pentru Rusia lui Putin: “Sunt un milion la sută rusofil”

Steven Seagal le-a făcut lui Vladimir Putin, dar și Rusiei, o adevărată declarație de dragoste. Cum s-a întâmplat acest lucru?
19.03.2023 | 14:25
Steven Seagal declaratie de dragoste pentru Rusia lui Putin Sunt un milion la suta rusofil
Steven Seagal, declarație de dragoste oficială pentru Rusia. Sursă foto: AFP, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Steven Seagal i-a șocat pe mulți cu ultimele declarații controversate. Mai exact, faimosul actor s-a declarat “un milion la sută” rus după ce a primit un premiu din partea președintelui Vladimir Putin. Cum s-a întâmplat acest lucru și ce legătură există între el și Rusia?

Steven Seagal, declarație de dragoste oficială pentru Rusia

Fostul star de la Hollywood a primit o medalie a Ordinului Prieteniei. Acest lucru s-a întâmplat după ce a sprijinit această țară în urma războiului declanșat în Ucraina. Astfel,  Steven Seagal a jurat credință Rusiei. Totul a fost făcut în fața multor oameni, în timpul unui eveniment organizat de Mișcarea Internațională a Rușilor la Moscova, săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Grupul este format din susținători ai țării care nu sunt ruși și care doresc să pună Rusia într-o lumină pozitivă. Scopul acestora este acela de a obține ridicarea sancțiunilor UE împotriva țării. Iar asta nu este tot pentru că șirul declarațiilor controversate ale actorului a continuat.

În timpul evenimentului, el a acuzat, de asemenea, SUA că au cheltuit “miliarde de dolari pe dezinformare, minciuni”. Actorul susține că aceste acțiuni nu sunt decât o încercare, astfel încât oficialii să ”discrediteze, să demoralizeze și să distrugă moralul emergent al Rusiei”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în timpul discursului său, Steven Seagal spune că nenumărați americani iubesc Rusia și sunt conștienți de informațiile false din spațiul public. “Mai mult de jumătate dintre oamenii din America iubesc de fapt Rusia și îi iubesc pe ruși și știu că sunt mințiți”, a completat faimosul actor.

Legătura dintre Rusia și faimosul actor de la Hollywood

Printre altele, Steven Seagal a confirmat faptul că tatăl său era rus. De asemenea, el a mai dezvăluit public faptul că a fost crescut cu cultura rusă. Actorul iubește Rusia și de asemenea nu va renunța niciodată la ideile și principiile sale legate de această țară.

ADVERTISEMENT

“Tatăl meu era rus pur și am fost crescut într-o gospodărie rusă pură, deoarece mama mea era complet atașată de cultura rusă și nu avea părinți. Așa că am crescut cu cultura rusă. Am crescut iubind Rusia și iubind tot ceea ce am învățat despre ea de la o vârstă foarte fragedă. Sunt un milion la sută rusofil și și un milion la sută rus”, a mai completat el.

Trebuie menționat că afirmațiile actorului Steven Seagal nu sunt întâmplătoare. Ele vin în contextul în care relațiile dintre Rusia și SUA au fost catalogate drept “lamentabile”. Tensiunile s-au amplificat după ce un avion rusesc a efectuat ceea ce a fost descris ca fiind o interceptare nesigură a unei drone de supraveghere a Forțelor Aeriene americane.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mai trebuie amintit și că Statele Unite au acordat un sprijin deplin Ucrainei de la începutul războiului și au oferit Ucrainei un ajutor de securitate în valoare de 34 de miliarde de dolari din 2014. Această mișcare nu a fost privită tocmai cu ochi buni de unele părți, arată The Independent.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun...
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun că fenomenul nu apare mereu pe radar
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa...
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa vedetei TV. "Cine sunteți dumneavoastră"
Un nou aeroport apare în România. Orașul în care se va putea ajunge...
Un nou aeroport apare în România. Orașul în care se va putea ajunge în zbor
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”