Sport

Un steward a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap. Gest violent al fanilor la „Derby de România”. Exclusiv

Ultimul derby Dinamo - FCSB din acest sezon a fost plin de incidente. La spital a ajuns nu doar Antoni Ivanov, ci și un steward, victimă a ciocnirilor dintre cele două galerii.
31.01.2022 | 01:00
Un steward a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in cap Gest violent al fanilor la Derby de Romania Exclusiv
Fumigena in peluza dinamovista in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 30 ianuarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB, meciul din etapa a 23-a a Ligii 1, a fost un adevărat derby, cel puțin din punct de vedere al agresivității.

În tribune, cele două galerii s-au luat la bătaie, iar pe teren s-au băgat „materiale”.

În prima repriză, toată lumea s-a speriat la accidentarea lui Antoni Ivanov. Bulgarul, care a apucat să joace doar șase minute, s-a ciocnit cu Darius Olaru și a suferit o accidentare la cap, motiv pentru care a fost luat cu ambulanța și a fost schimbat la pauză.

ADVERTISEMENT

Un steward a ajuns la spital, după ce fanii dinamoviști l-au lovit în cap cu o piatră

FANATIK a aflat în exclusivitate că mijlocașul dinamovist a avut „companie” la spital, acolo unde a ajuns și un steward de la Beretta, firma responsabilă cu paza la stadionul din Ștefan cel Mare.

Din informațiile noastre, bărbatul a fost victima fanilor dinamoviști din Peluza Sud, acesta fiind lovit în cap cu o piatră de către unul dintre ultrași.

ADVERTISEMENT

Inițial, agresiunea a părut provocată de petardele pe care le-a aruncat galeria celor de la FCSB, lucru care s-a dovedit a fi eronat.

Stewardul a trebuit să fie transportat la spital după ce dinamoviștii din Peluza Sud l-au lovit în cap cu o piatră.

ADVERTISEMENT

Care este starea de sănătate a lui Antoni Ivanov

Revenind la Antoni Ivanov, cel al cărui transfer de la U Craiova a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK, nu va uita prea curând debutul la Dinamo.

Bulgarul în vârstă de 26 de ani nu a apucat să bifeze decât șase minute în tricoul roș-alb din pricina coliziunii pe care a avut-o Olaru.

ADVERTISEMENT

Pentru a primi îngrijiri medicale, a fost nevoie de intervenția a două ambulanțe pe gazonul stadionului din Ștefan cel Mare.

Din fericire pentru Dinamo, Atoni Ivanov nu a pățit nimic grav. FANATIK a aflat că starea de sănătate a bulgarului este stabilă și că acesta a suferit o comoție cerebrală.

  • 5000 de spectatori au asistat la derby-ul Dinamo – FCSB 0-3

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 7,60 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT