Life

Stewardesele au dezvăluit ce să nu faci niciodată în avion. Greșeala pe care prea mulți pasageri o comit: ”Este groaznic”

Sfaturi prețioase de la însoțitoarele de zbor. Cea mai mare eroare pe care o fac oamenii atunci când folosesc transportul aerian.
25.01.2023 | 14:05
Stewardesele au dezvaluit ce sa nu faci niciodata in avion Greseala pe care prea multi pasageri o comit Este groaznic
Sfaturi prețioase de la însoțitoarele de zbor. Cea mai mare eroare pe care o fac oamenii atunci când folosesc transportul aerian. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Stewardesele au dezvăluit ce să nu faci niciodată într-un avion. Greșeala pe care prea mulți pasageri o comit și pe care navigatorii o consideră a fi groaznică. Cu ce alte neplăceri se mai confruntă însoțitorii de zbor.

Sfaturi prețioase de la însoțitoarele de zbor. Cea mai mare eroare pe care o fac oamenii atunci când folosesc transportul aerian

Sara Nelson, președintele Asociației însoțitorilor de zbor, a dezvăluit publicației Today care sunt cele 5 greșeli pe care le fac pasagerii atunci când folosesc transportul aerian. Navigorii spun ce nu trebuie să facem.

ADVERTISEMENT

Femeia le recomandă pasagerilor să nu se descalțe atunci când sunt în avion. Acest obicei murdar este văzut ca un lucru groaznic. În plus, pasagerii trebuie să fie amabili cu însoțitorii de zbor și să spună clar ce doresc să servească.

„Creează un conflict incredibil, este groaznic, poate emana un miros neplăcut și, de asemenea, te pui și pe tine într-o situație jenantă. Acest lucru se întâmplă tot timpul”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect important venit din partea stewardeselor are legătură cu persoanele care folosesc scaunul de lângă culoar sau de la fereastră. Aceștia trebuie să fie foarte atenți la pasagerii care ocupă scaunul din mijloc.

„Persoana de la ferestră are spațiu și are, de asemenea, o cotieră, iar persoana de lângă culoar – dacă nu există un cărucior de băuturi acolo se poate ridica”, a mai spus Sara Nelson.

ADVERTISEMENT

Sfaturi de la stewardese. Ce să nu facem în timpul zborului

Centurile de siguranță sunt făcute pentru a proteja pasagerii, motiv pentru care este recomandat să fie ținute tot timpul zborului, chiar dacă lumina este aprinsă sau stinsă. Din păcate, turbulențele pot apărea în orice moment în avion.

De asemenea, președintele Asociației însoțitorilor de zbor sfătuiește oamenii să fie atenți la produsele alimentare pe care le consumă atunci când zboară. De evitat produsele care au un miros strident și neplăcut.

ADVERTISEMENT

„Nu vă aduceți salată de ouă sau ton. Suntem într-un mediu închis, cu aer recirculat. Acesta nu este un loc bun pentru a fi viciat”, a mai precizat femeia, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: