Life

Știai că luna în care te-ai născut are o semnificație aparte? Uite ce spune despre tine!

Luna în care ne-am născut poate spune foarte multe despre noi și despre personalitatea noastră. Știi ce semnificație are fiecare în parte?
28.09.2021 | 14:45
Stiai ca luna in care teai nascut are o semnificatie aparte Uite ce spune despre tine
ADVERTISEMENT

Trăsăturile dominante sunt foarte influențate de luna în care am venit pe lume, spun cercetătorii, care sunt de părere că e foarte important să cunoaștem aceste aspecte.

Descoperă și tu în rândurile de mai jos care este semnificația pe care o are luna în care te-ai născut, indiferent că este una de toamnă, iarnă, primăvară sau vară.

ADVERTISEMENT

Ce semnificație aparte are luna în care te-ai născut. Nu ai să crezi așa ceva

Ianuarie. Prima lună din an aduce independență și îndemânare. Te bucuri de o viață socială activă și foarte productivă. Intuiția nu lipsește și ai multe calități de lider.

Februarie aduce dependență față de influența mamei, cât și atracție pentru căsătoria timpurie pentru că nu concepi viața de unul singur. Reușești să legi prietenii foarte strânse.

ADVERTISEMENT

Martie vine cu flexibilitate, gusturi artistice și sociabilitate. Ești cumpătat, prudent și iei decizii calculate care te duc pe drumul spre succes. Te bucuri de o imaginație foarte bogată.

Aprilie. Cei născuți în această lună sunt caracterizați prin muncă, limitări și uneori restricții. Adoră să fie în centrul atenției și nu se dau deloc în lături de la provocări.

ADVERTISEMENT

Mai. Persoanele venite pe lume în mai au ca și cuvinte cheie schimbarea, discrepanțele în stilul de viață și sexualitatea. Nu depind de nimeni și ies foarte ușor din zona de confort.

Iunie. Obligații, nehotărâre, căsătorie. Empatia, sensibilitatea și emotivitatea te însoțesc toată viața. Nu fugi de responsabilități și adori stabilitatea.

ADVERTISEMENT

Iulie aduce oamenilor capacitate de reflectare, studii, dar și singurătate. Te frămânți intens și îți ții mereu ascunse lacrimile. Ai o sensibilitate dusă la extrem, excesivă.

August este caracterizat prin eforturi, muncă și echilibru fragil. Te simți bine înconjurat de prieteni și lupți până-n pânzele albe pentru ceea ce-ți dorești.

Septembrie. Emotivitate, adaptare dificilă, dar și succes. Ai parte de vocații și idealuri pe care le urmezi toată viața. Ești precaut, perfecționist și nu te abați deloc de la drumul drept.

Octombrie aduce celor născuți în această lună instabilitate, schimbări și activitate. Au ambiție din plin și se bazează foarte mult pe forțele proprii.

Noiembrie este marcat de combativitate și nervozitate. Sunt genul care preferă să rămână singuri decât să facă pasul cel mare în dragoste. Adoră călătoriile.

Decembrie. Cei care s-au născut în ultima lună din an au luciditate, creativitate și exprimare. Sunt singuratici și detestă constrângerile. Sunt loiali și au un simț al umorului foarte dezvoltat.

ADVERTISEMENT
Tags: