Life

Știe sau nu Jador să citească? Detaliul de la Survivor România care le-a scăpat din vedere tuturor

27.01.2021 | 11:54
Stie sau nu Jador sa citeasca Detaliul de la Survivor Romania care lea scapat din vedere tuturor
Jador nu a citit mesajul pe care l-a primit la Survivor România, iar asta a născut o întreagă controversă. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Jador este protagonistul absolut de la Survivor România, iar o întâmplare care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute i-a împărțit pe telespectatori în două tabere.

Mulți cred că manelistul nu știe să citească, alții sunt convinși că a jucat la cacealma. Este vorba despre momentul în care concurenții au primit mesaje de la cei dragi, iar când a venit rândul lui Jador să citească, acesta l-a pus pe Culiță Sterp s-o facă în locul lui.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii au explodat, iar cei care nu-l suportă pe Jador au profitat de acest moment spunând că nu știe nici măcar să citească.

Dilema de la Survivor România: Știe Jador să citească au ba?

Pe grupurile dedicate reality-show-ului de la Kanal D s-a creat în ultimele trei zile o adevărată dezbatere dacă știe sau nu Jador să citească, iar unul dintre fanii emisiunii a reușit să surprindă o secvență care le-a scăpat din vedere multora, care ar spune contrariul a ceea ce crede majoritatea.

ADVERTISEMENT

„Ce nu se vede și aude la TV este că Jador a început să citească, dar pentru el, dacă ascultați bine cineva ii spune: „Am impresia că nu știi sacitești cu voce tare” P. S.: Dacă nu știa să citească, cum susțin unii, nu ii spunea el lu Culiță ce să citească și ce nu, după cum vedeți el ii spune să nu citească anumite fraze 😉 Vă, pup invidioșilor”, este mesajul de pe Facebook care lămurește această controversă iscată de Jador la Survivor.

jador
Jador îi indică lui Culiță Sterp ce să citească și ce nu din mesajul primit. Captură Kanal D

Concurentul a terminat o facultate

Telespectatorii au fost luați prin surprindere de faptul că Jador a refuzat să citească cu voce tare mesajul pe care l-a primit, cu atât mai mutl cu cât se știe faptul că băcăuanul a terminat o facultate, de Relații Internaționale și Studii Economice, iar mulți au ajuns să spună inclusiv că acele studii nu ar fi fost făcute pe bune.

ADVERTISEMENT

Pe internet a tot circulat diploma lui de licență în ultimele zile, însă întrebarea rămâne, totuși, suspendată în aer: de ce a refuzat cu adevărat Jador să citească mesajul primit? A urmărit să provoace o nouă controversă sau pur și simplu nu a avut chef? Rămâne de văzut în edițiile următoare dacă manelistul va mai fi pus în această ipostază și ce va face atunci.