Ştii care este povestea din spatele datei tale de naştere? Fă un calcul şi află răspunsul

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 09:50
Ştii care este povestea din spatele datei tale de naştere? Fă un calcul şi află răspunsul

Dată de naştere spune multe despre fiecare dintre noi. Vrei să ştii care este povestea din spatele datei tale de naştere? Fă un calcul simplu şi vei află răspunsul.

Adună cifrele care compun dată ta de naştere până când vei obţine o singură cifra, apoi află-i semnificaţia mai jos.

Exemplu

20 martie 1950
3+20+1950=1973
1+9+7+3=20
2+0=2

Numărul 1 – Originalul

Vii tot timpul cu idei noi şi faci lucrurile numai cum vrei tu. De aici îţi pot apărea şi „vorbe” cum că ai fi arogant şi încrezut. Eşti o persoană foarte sinceră, însă nu ţi-ar strică şi nişte lecţii de diplomaţie. Preiei tot timpul iniţiativa, iar şansele să fii şef sau antreprenor sunt destul de mari. Lecţia pe care ar fi bine să o înveţi: „Şi alţii pot avea idei cel puţin la fel de bune că ale tale!”.

„Originali” faimoşi: Tom Hanks, Robert Redford, Hulk Hogan, Nancy Reagan, Raquel Welch

Numărul 2 – Pacificatorul

Ai diplomaţia în sânge. Eşti tot timpul conştient de nevoile şi stările de spirit ale celorlalţi şi vorbeşti pe limba lor. Eşti un analist desăvârşit, cu o intuiţie greu de egalat. Prietenia este foarte importantă pentru ţine, căci nu-ţi place să fii singur. Lecţia pe care ar trebui să o înveţi: „Imbunateste-ţi stimă de sine şi exprimă-ţi sentimentele!”.

Citeşte continuarea pe realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×