Revista FANATIK

Știi cu ce super-bolizi pe 4 roți a reintrat Simona Halep în cursa pentru locul 1 WTA? Află din ultimul număr al revistei FANATIK! Galerie FOTO

10.03.2019 | 12:03
Stii cu ce superbolizi pe 4 roti a reintrat Simona Halep in cursa pentru locul 1 WTA Afla din ultimul numar al revistei FANATIK Galerie FOTO

Ai citit ultimul număr din revista FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Pachet de excepție: 72 de pagini la doar 6 lei! 48 de pagini revista FANATIK plus 24 de pagini Calendarul sportiv al anului 2019! La toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă le mai găsești… Dacă nu, abonează-te la revista FANATIK și ai rezolvat problema!

Știi cu ce super-bolizi pe 4 roți a reintrat Simona Halep în cursa pentru locul 1 WTA? Află din ultimul număr al revistei FANATIK!

Peste 28 de milioane de euro câștiguri brute din tenis și o pasiune declarată pentru mașinile de lux. Două ingrediente care au modelat spectaculos garajul Simonei Halep. La finalul lui 2018, după o serie de eșecuri pe bandă rulantă, provocată de o accidentare la spate, Simona Halep zâmbea din nou. Iar motivul nu era vreo victorie într-un Grand Slam, ci venea pe… patru roți!

Numărul 2 mondial în tenisul feminin reușea să câștige pentru a doua oară la rând „Porsche Race to Singapore”. Și, la fel ca în finalul lui 2017, era recompensată cu o super-mașină a sponsorului. Un Porsche… De care tip este vorba, plus TOTUL despre celelalte „bijuterii„ din „garajul” Simonei, dar și ce cadou „auto” i-a făcut marelui colecționar de mașini de lux Ion Țiriac, află din ultimul număr al revistei FANATIK!

Simona Halep are în garaj super-rachete... pe 4 roți! amănunte tehnice și poze, în ultimul număr din revista FANATIK! Află ce cadou „auto” i-a făcut lui Ion Țiriac!
Simona Halep are în garaj super-rachete… pe 4 roți! amănunte tehnice și poze, în ultimul număr din revista FANATIK!

Ce mai poți citi în ultimul număr al revistei FANATIK!

Povestea lui „Messi de România”, spusă de părinții săi… Culisele scandalului de la LPF din cauza drepturilor TV: „O să omorâți fotbalul!”, acuză Gino Iorgulescu, președintele Ligii… Cine este cel mai bine plătit fotbalist din Liga I, dar care… nu joacă! S-ar mânca de vii: dușmani „la vârf” în sportul românesc! Inna pe… placă! Nu de vinil! Ce sport face cântăreața cea mai cunoscută din România. Imagini fierbinți în ultimul număr al revistei FANATIK! Sunt numai câteva dintre subiectele pe care le poți citi în ultimul număr al revistei FANATIK!

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini în revistă PLUS 24 în suplimentul în care găsești toate evenimentele sportive ale anului 2019! 72 de pagini în total, la numai 6 lei! Revista FANATIK și Calendarul evenimentelor sportive din 2019 la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă le mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu ratezi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • „Pentru mine, maşina perfectă trebuie să fie frumoasă! Pe mine ce mă interesează la o maşină este designul, atât! Bine-nţeles, să fie şi puternică, dar nu sunt fan viteză, aşa că nu contează foarte mult. Doar să fie frumoasă” – Simona Halep
  • 7.000 de euro pe an plătește Simona Halep taxe pentru mașinile din garajul său
  • 190.000 de euro fără TVA costă „piesa” de rezistență din garajul Simonei, un Mercedes AMG C 63 S Cabriolet, decapotabil, unic în România