Life

Stilistul Daniel Ilie și Răzvan Botezatu au comentat frizura primarului Nicușor Dan: „L-am văzut, nu știam cine e și am schimbat canalul”

13.05.2021 | 13:29
Stilistul Daniel Ilie si Razvan Botezatu au comentat frizura primarului Nicusor Dan Lam vazut nu stiam cine e si am schimbat canalul
ADVERTISEMENT

Frizura lui Nicușor Dan a ajuns subiect de discuție în rândul românilor, iar despre look-ul primarului Capitalei au vorbit hair-stylist-ul Daniel Ilie și Răzvan Botezatu.

Ultimele apariții publice ale lui Nicușor Dan au atras atenția mai degrabă prin aspectul său fizic decât prin ceea ce comunica public, părul lui fiind greu de ratat de câteva luni.

ADVERTISEMENT

Hair-stylistul Daniel Ilie a găsit o scuză pentru aspectul aparent neîngrijit al podoabei capilare a edilului Bucureștiului spunând că probabil este foarte ocupat cu proiectele pentru comunitate și s-ar bucura ca într-adevăr să muncească mult încât să nu îl preocupe frizura.

Frizura lui Nicușor Dan a ajuns subiect de dezbatere publică, pe internet

Răzvan Botezatu a intervenit în dialogul purtat de Adriana Bahmuțeanu cu Daniel Ilie pe Youtube și a spus că l-a mai văzut o dată pe Nicușor Dan la televizor cu părul vâlvoi, însă nu l-a recunoscut, fapt pentru care a schimbat canalul.

ADVERTISEMENT

„Cred că l-am mai văzut, nu știam cine e și am schimbat canalul. Știi că la televizor apar tot felul de personaje, mă gândeam cine e și ăsta? Până și Viorel a lui Vulpița s-a mai cizelat, că avea și el niște apariții”, a comentat Răzvan Botezatu.

Daniel Ilie susține că părul lui Nicușor Dan are aspectul unui păr nespălat și neîngrijit. Acesta îi recomandă o tunsoare scurtă ca să nu aibă prea mult timp de aranjat.

ADVERTISEMENT

Stilistul Daniel Ilie: „Nu-l avantajează”

„E genul de client care se tunde de două ori pe an, apoi mai venim la 6 luni și așa mai departe. Vizibil, nu dă bine, mai ales că e primarul Capitalei și ar trebui să aibă o frizură cât de cât ok”, a comentat frizerul.

Ilie a spus că înțelege persoanele cărora le place să aibă păr mai lung, dar părul mai lung necesită mai multă îngrijire. Stilistul s-a dat exemplu pe el, spunând că trebuie să îl aranjeze zi de zi.

ADVERTISEMENT

„Unui bărbat nu îi stă bine cu atât de mult volum. Chiar dacă nu ești priceput, când ieși din casă poți să îi dai un pic de spumă, fixativ, gel. Pare netuns de multe luni. Posibil să vrea să-l lase să crească, dar nu-l avantajează stilul ăsta sub niciun fel”, a mai spus Daniel Ilie.

 

ADVERTISEMENT