Life
notix pixel id

Sting va susține un concert extraordinar în România. Unde și când va avea loc marele eveniment

Sting va susține un concert extraordinar în România, într-unul din cele mai mare orașe de la noi. Fanatik îți spune unde și când va avea loc marele eveniment
08.11.2021 | 18:20
Sting va susține un concert extraordinar în România. Unde și când va avea loc marele eveniment
Sting va cânta la Cluj Napoca pe 22 martie 2022. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sting vine din nou în România și a ales Cluj Napoca pentru concertul său care se înscrie în noul turneu european. Tenorul englez și trupa sa vor fi prezenți pe 15 martie 2022 în capitala Transilvaniei.

Show-ul se anunță a fi unul de zile mari. Artistul va cânta alături de un ansamblu electric și rock format din cei mai buni instrumentiști cu care colaborează de ani buni.

Din trupă fac parte chitaristul Dominic Miller, Josh Freese (tobe), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță) și Melissa Misque și Gene Noble în backing vocals.

ADVERTISEMENT

Sting vine la Cluj Napoca. Pe 19 noiembrie își va lansa albumul la care a muncit în pandemie

Înaintea concertului care va avea loc în primăvara anului viitor la Cluj, Sting își va lansa la nivel internațional noul său album, intitulat „The Bridge”.

Pe albumul cântărețului, la care a lucrat în plină pandemie, se regăsesc o serie de teme sensibile care cu siguranță îi vor emoționa pe fani, și nu numai.

ADVERTISEMENT

Printre temele abordate în piesele sale se numără pierderile celor dragi peste care artistul și-a dorit să treacă prin muzică, lockdown-ul și tulburările sociale.

Show-ul de la Cluj Napoca va avea loc în Sala Polivalentă. Începând cu joi, 11 noiembrie 2021, biletele vor putea fi achiziționate la liber. Până atunci, începând cu 10 octombrie, acestea puteau fi cumpărate doar de fani.

ADVERTISEMENT

Turneul său european cuprinde prezența pe scene mari din 8 orașe de pe bătrânul continent. Primul concert se va susține în capitala Letoniei, Riga, pe 5 martie.

Mannheim, ultimul oraș în care va cânta în cadrul turneului european

Următorul spectacol este programat pentru data de 9 martie. Sting va ajunge atunci în orașul Kaunas din Lituania. Clujul este al treilea oraș în care artistul va cânta, iar după țara noastră, muzicianul se va opri la Budapesta, pe 16 martie.

ADVERTISEMENT

Turneul se va încheia pe 26 martie în Mannheim, Germania. Sting a mai fost în țara noastră recent, în anul 2017, tot la Cluj Napoca.

Sting este unul dintre cei mai importanți artiști internaționali, care se bucură de un număr mare de fani și în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Gordon Matthew Thomas Sumner, pe numele complet din buletin, a cântat în trupa Police între anii 1970 și 1980, înainte să aleagă cariera solo. Ca interpret solo și ca vocalist al trupei The Police, Sting a vândut peste 105 milioane de înregistrări și a primit 16 premii Grammy.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri