Sport

Stipe Vucur a ajuns subiect de glume la FCSB: ”Poate s-a accidentat în drum spre vestiar”

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon al Ligii 1, iar glumele pe seama fundașului Stipe Vucur au început să apară după jocul de la Botoșani.
16.07.2021 | 11:06
Stipe Vucur a ajuns subiect de glume la FCSB Poate sa accidentat in drum spre vestiar
ADVERTISEMENT

Austriacul cu origini croate a fost titularizat în primul meci oficial al sezonului, dar a fost schimbat la pauză deși ”roș-albaștrii” nu primiseră gol.

La finalul întâlnirii, antrenorul Dinu Todoran a refuzat să vorbească despre cele trei schimbări făcute la pauză, dar a lăsat să se înțeleagă că acestea au fost cerute de patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Au început glumele pe seama lui Stipe Vucur după primul meci la FCSB

Transferul lui Stipe Vucur la FCSB a surprins multă lume, iar schimbarea sa la pauza întâlnirii din deplasare cu FC Botoșani a scos la iveală și primele glume pe seama acestuia.

”Botoşani n-a contat în atac deloc în prima repriză, n-a avut ocazii. De ce să fie schimbat Vucur la pauză? Poate s-a accidentat în drum spre vestiar. A primit câteva pase în prima repriză şi a dat balonul la Vlad de câteva ori.

ADVERTISEMENT

E lovit la moral acum, prin faptul că a fost schimbat la pauză. A venit în România şi a fost schimbat după 45 de minute. Să vedem Ondrasek ce o să facă. Poate meciul următor nu va mai fi în lot, cine ştie?”, a declarat Vasile Miriuță la Look Sport.

Vucur nu a avut probleme în defensivă

Dinu Todoran a început cu trei dintre achiziţii în primul 11. Stipe Vucur a intrat în centrul apărării, Alexandru Creţu a fost trimis la mijlocul terenului, iar Andrei Cordea a jucat în linia ofensivă de trei.

ADVERTISEMENT

Stipe Vucur nu a fost prea mult întrebuinţat de jucătorii adverşi. Fundaşul adus de la Hallescher a respins ce a fost de respins timp de 45 de minute, în care a fost folosit. El i-a lăsat locul lui Iulian Cristea în a doua repriză.

Fundaşul austriac de origine croată nu a greşit şi a părut destul de sigur. Este adevărat că misiunea i-a fost uşurată de cei de la Botoşani, care nu s-au apropiat prea des de poarta apărată de Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT

Becali a pus tunurile pe jucători

FCSB a ratat startul noului sezon din Liga 1, înregistrând doar un rezultat de egalitate pe terenul lui FC Botoșani, scor 0-0. Roș-albaștrii lui Dinu Todoran au dominat de la cap la coadă, au ratat o sumedenie de ocazii, printre care și un penalty, dar nu au reușit să înscrie.

Căpitantul FCSB-ului putea fi jucătorul care marchează primul gol din noul sezon din Liga 1, însă penalty-ul executat de el, a fost apărat de către Eduard Pap. Florin Tănase a ”dansat” în jurul mingii, precum Marcus Rashford în finala Euro 2020 dintre Italia și Anglia, dar la fel ca starul lui Manchester United… a ratat.

Patronul „roș-albaștrilor”, Gigi Becali, a fost supărat pentru că echipa sa nu a marcat, inclusiv pe căpitanul Florin Tănase, care a ratat un penalty în minutul 60. Nici Zdenek Ondrasek nu l-a impresionat pe omul de afaceri, care a spus că a respins mai mult mingile care trebuia să le fructifice.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,80 este cota pentru „FCSB câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT