Fotbal intern

Napoli i-a dat AFARĂ pe jucătorii lui Condescu! Managerul NU se lasă şi mai ADUCE un fotbalist la echipă!

UPDATE 15:20. Contactat telefonic de FANATIK.RO, Marin Condescu a confirmat plecările fotbaliştilor aduşi de el la echipă, arătînd cu degetul spre antrenorul Nicolo Napoli. În schimb, Condescu...
09.02.2014 | 15:12
Napoli ia dat AFARA pe jucatorii lui Condescu Managerul NU se lasa si mai ADUCE un fotbalist la echipa
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:20. Contactat telefonic de FANATIK.RO, Marin Condescu a confirmat plecările fotbaliştilor aduşi de el la echipă, arătînd cu degetul spre antrenorul Nicolo Napoli. În schimb, Condescu a încercat să rămînă neutru faţă de Adrian Mititelu. “Consider că relaţia mea cu Adrian Mititelu este în continuare una ok, ca de la patron la manager. La Gîngioveanu şi Dumitru a renunţat Nicolo Napoli, iar Tătaru şi-a dat seama că nu ar avea prea mari şanse să joace şi a cerut singur să plece. Spre exemplu, pe Alexandru Cristea, care a semnat pe un an şi jumătate, eu l-am adus“, a spus Condescu.

Relaţia dintre Marin Condescu şi Adrian Mititelu este din ce în ce mai rece. Mai întîi, la cererea lui Napoli, aprobată de Mititelu, echipa nu a mai plecat în cantonamentul de la Cisnădie, loc unde fostul conducător al celor de la Pandurii negociase efectuarea stagiului de pregătire. Tensiunea a escaladat, astfel că la ora actuală, conform surselor FANATIK.RO, în cadrul lotului lui Nicolo Napoli nu se mai află niciun fotbalist adus la echipă de Condescu. După ce tehnicianul italian a renunţat la Gîngioveanu şi Roberto Dumitru, ieri a venit rîndul lui Tătaru să părăseacă echipa. “Pe Tătaru nu l-a dat nimeni afară. El a venit la noi şi ne-a spus că nu mai doreşte să rămână la echipă“, ne-a confirmat Dragoş Bon, antrenorul secund al Universităţii Craiova. Tătaru a părăsit cantonamentul alb-albaştrilor doar după l-a anunţat telefonic pe Marin Condescu despre intenţia sa.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, în cantonamentul Craiovei a ajuns şi Alexandru Cristea, mijlocaşul de bandă stînga, legitimat ultima oară la Dunărea Galaţi.

Tags: