Ştirea anului în show-bizz-ul internaţional! Justin Bieber şi Selena Gomez vor deveni părinţi!?

Ionuţ Cataramă   
in Cele mai citite
13/03/2018, 16:22
Ştirea anului în show-bizz-ul internaţional! Justin Bieber şi Selena Gomez vor deveni părinţi!?

 Deşi nici el nici iubita sa, Selena Gomez, nu au confirmat ştirea, presa din Australia spune că are informaţii sigure conform cărora Selena e gravida, cei doi urmând a avea un băiat.

“Vestea e că Selena e gravidă şi i-a spus asta lui Justin în vacanţa lor din Jamaica. Justin nu se aştepta însă e încântat, reacţia lui a fost una pozitivă.”, scrie publicaţia.

Australienii mai zic că cei doi nu au plănuit să aibă un copil însă se bucură de acest lucru, amândoi fiind persoane religioase.

Bieber si Selena Gomez formeaza cel mai cunoscut cuplu din lumea show-bizz-ului. Cei doi au avut o relatie cu nabadai, însă recent au confirmat faptul că sunt iar împreună şi că se iubesc mai mult ca oricând.

Sursă: www.one.ro

 

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×