Sport

Știrile zilei din sport, vineri, 11 februarie. Ilie Poenaru și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan: „Săptămâna viitoare poate fi ultima”

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de vineri, 11 februarie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
Stirile zilei din sport vineri 11 februarie Ilie Poenaru sia anuntat plecarea de la Gaz Metan Saptamana viitoare poate fi ultima
Ilie Poenaru îi acuză pe cei de la CFR Cluj pentru modul în care au perfectat transferul lui Yuri, cu o zi înaintea meciurlui direct. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
11-02-2022
17:20

Ilie Poenaru și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan Mediaș

Ilie Poenaru și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan Mediaș, în cazul în care clubul va fi penalizat cu încă două puncte săptămâna viitoare: Vorbim de 50.000 de euro și cred că dacă se făcea o discuție cu Ronaldo Deaconu, ne mai putea păsui puțin. A venit azi cineva, dar nu e sigur dacă să preia clubul sau nu, a zis că întâi vrea să facă un audit.

Au fost luate câteva angajamente când a venit și domnul primar în fața jucătorilor, iar acesta a spus că săptămâna viitoare s-ar putea să mai primească băieții un salariu.

A cerut 70.000 de euro Mihai Teja, Gikiewich cere și el o sumă de bani”.

„Dacă se discuta cu Deaconu s-ar mai fi înțeles ceva. Eu am mai vorbit cu el, dar ce să fac? Să plătesc eu de la mine.

Eu am anunțat că în cazul în care săptămâna viitoare ni se mai iau două puncte, ceea ce e probabil, eu mă voi retrage, pentru că și jucătorii au ajuns la suprasaturație.

Eu le-am mai dat niște motive să continue, dar nu mai e relevant, pe ceilalți nu știu cât de mult îi mai interesează această echipă.

Nu sunt datorii de acum, sunt datorii din spate, de pe vremea domnului Mărginean”, a mai spus Ilie Poenaru, la TV DigiSport.

11-02-2022
13:20

Gaz Metan a fost depunctată din cauza datoriei față de Ronaldo Deaconu

Pentru că nu a reușit să-și achite datoria față de Ronaldo Deaconu, devenit între timp liber de contract, Gaz Metan Mediaș a fost sancționată cu pierderea a două puncte în clasamentul Casa Pariurilor Liga 1.

Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaș – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul CS Gaz Metan Mediaș cu măsura interzicerii dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și cu scăderea a două puncte pentru perioada 25.01.2022-08.02.2022. Termen 02.03.2022”, se arată în comunicatul emis cu puțin timp în urmă de LPF.

11-02-2022
11:36

Irina Begu a învins-o pe Tereza Martinkova cu 6-4, 6-2

Jucătoarea română de tenis Irina Begu (56 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii în valoare de 768.680 de dolari, după ce a eliminat-o pe cehoaica Tereza Martinkova (42 WTA) cu 6-4, 6-2.

Partida a durat o oră și 25 de minute, iar Begu a controlat-o fără probleme. Ea a realizat break în setul de debut la 3-3, în următorul game a salvat o minge de break, iar la 5-3 a convertit în punct prima minge de set.

Setul secund a fost la discreția româncei. Aceasta a trecut cu bine peste al doilea game, în care a salvat două mingi de break, după care a câștigat pe serviciul adversarei la 1-1 și 3-1.

În precedentul meci direct, Martinkova se impusese, în 2019, în primul tur la Tashkent, cu 6-7 (4), 6-4, 6-4.

Adversara din semifinală a româncei va fi învingătoarea partidei Maria Sakkari (Grecia, 7 WTA, cs 1) – Elise Mertens (Belgia, 26 WTA, cs 8). Scorul meciurilor directe cu Sakkari este 1-1, iar în fața lui Mertens a pierdut toate cele trei precedente meciuri.

11-02-2022
10:40

Cristian Bustea a semnat cu CSA Steaua

CSA Steaua și-a asigurat serviciile unui jucător cu experiență în Casa Pariurilor Liga 1. Este vorba despre Cristian Bustea (27 de ani), care în decembrie 2021 s-a despărțit de UTA Arad, după 50 de partide și cinci goluri marcate.

Potrivit roș-albaștrilor, acesta poate evolua atât ca fundaș dreapta, cât și ca mijlocaș central sau de bandă, iar în CV-ul său se mai află echipe precum Daco-Getica și Sportul Snagov.

Sunt foarte fericit pentru alegerea pe care am făcut-o și abia aștept să joc pe noul stadion. A contat foarte mult că am mai lucrat în trecut, cu ei, și cunosc foarte bine, atât sfaff-ul, cât și grupul de aici, care m-a primit foarte bine.

Sper că mă voi adapta rapid și vom realiza rezultate bune pentru a-i mulțumi pe suporterii noștri minunați, care sunt mereu alături de echipă și o susțin necondiționat”, a declarat Bustea.

11-02-2022
08:13

Ce a făcut Denis Alibec după primul gol în Grecia

Denis Alibec a marcat primul său gol pentru Atromitos în victoria categorică, scor 3-1, cu Lamia și a făcut o dezvăluire marcă înregistrată, imediat după fluierul final. Potrivit spuselor sale, Google a fost cel care l-a ajutat să afle mai multe informații cu privire la echipa din campionatul Greciei.

Este important pentru noi că am câștigat meciul și că am obținut punctele. Faptul că am marcat eu contează mai puțin, e un obiectiv secundar.

Am căutat-o pe internet pe Atromitos, este o echipă grozavă din Grecia. Știu că antrenorul lui PAOK este Răzvan Lucescu, îl cunosc de asemenea pe Alex Mitriță. Sper că îi putem învinge astfel încât, după meci, să mă pot amuza de ei”, a declarat atacantul român.

11-02-2022
08:04

Decizia luată de Billel Omrani. Presa franceză a făcut anunțul

Deși are pe masă mai multe oferte tentante, Billel Omrani nu se gândește la plecare. Francezii de la footmercato.net anunță că acesta le-a promis celor de la CFR Cluj că va continua să dea totul pentru echipă, în speranța că la finalul sezonului va prinde un contract mult mai avantajos în străinătate.

Trei cluburi se luptă în momentul de față pentru semnătura francezului. Este vorba despre rivala ardelenilor, FCSB, Konyaspor, care ocupă locul 2 în campionatul Turciei și saudiții de la Al-Faisaly.

Moroșanu își pregătește revenirea în ring. Marele Freddy Kemayo vine în România să lupte cu el

Cătălin Moroșanu va avea un adversar de top în gala Dynamite Fighting Show, care va avea loc primăvara asta, în România: nimeni altul decât francezul Freddy Kemayo. Acesta încearcă astfel să se revanșeze pentru înfrângerea suferită cu patru ani în urmă, în cadrul galei desfășurate la Sala Polivalentă din București.

Următoarea gală DFS va fi cu spectatori. Ne dorim foarte mult să avem atmosferă în sală. Pregătim un meci senzațional între Freddy Kemayo și campionul DFS, Ionuț Iancu. Am avut prima înfrângere cu el, că a oprit medicul meciul, plus că i-am rupt și eu o coastă”, a anunțat „Moartea din Carpați”, potrivit sport.ro.

ADVERTISEMENT