Sport

Știrile zilei din sport, 2 august. Meci din prima ligă a Rusiei, întrerupt de un șarpe. Cum a fost înlăturat de pe gazon

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de luni, 2 august.
Stirile zilei din sport 2 august Meci din prima liga a Rusiei intrerupt de un sarpe Cum a fost inlaturat de pe gazon
ADVERTISEMENT
02-08-2021
19:26

Un șarpe a întrerupt un meci din prima ligă rusă

Aparent banală, partida dintre Akhmat Grozny și Sochi, contând pentru etapa a doua a noului sezon din prima ligă rusă, a avut parte de un moment care întrece orice imaginație. La doar șase minute după fluierul de start, un șarpe a pătruns pe gazon, în apropierea careului de șase metri.

Imediat, centralul a întrerupt meciul, iar mai multe persoane au încercat, fără succes, să-l mute în afara terenului, atât cu mâna, cât și cu piciorul. Până la urmă, problema a fost rezolvată cu ajutorul unei greble. Stau mărturie imaginile de mai sus.

02-08-2021
18:12

Fost junior al lui Ajax Amsterdam, împușcat în cap

Tragediile se țin lanț în ultima perioadă la Ajax Amsterdam. Fost junior Jerge Hoefdraad (35 de ani) s-a stins din viață în această dimineață, după ce un bărbat l-a împușcat în cap.

Potrivit autorităților, totul s-a petrecut chiar în timpul unei petreceri organizate noaptea trecută în capitala Olandei, când fostul fotbalist a încercat să aplaneze un conflict. Transportat de urgență la spital, acesta a suferit o intervenție chirurgicală, dar eforturile medicilor s-au dovedit a fi în zadar. Între timp, oamenii legii au reușit să identifice principalul suspect.

De-a lungul carierei, Hoefdraad a evoluat, la nivel de seniori, pentru echipe precum Waalwijk, Almere, Telstar și Cambuur. Decesul său vine la doar două zile după o altă tragedie care a lovit clubul Ajax Amsterdam.

Noah Gesser, unul dintre cei mai promițători juniori din celebra academie a „lăncierilor”, și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs în IJsselstein, o zonă a provinciei Utrecht, după ce autoturismul în care se afla alături de fratele său a ieșit de pe sensul său de mers și a intrat în coliziune cu un microbuz ce venea din direcția opusă.

02-08-2021
15:33

AS Roma s-a reorientat după ce transferul lui Granit Xaqa a căzut. Thomah Delaney de la Dortmund e noua țintă

Jose Mourinho și l-a dorit extrem de mult la AS Roma pe elvețianul Grantit Xaqa, dar mutarea a căzut, astfel că portughezul trebuie să se reorienteze. Noul șef de pe Olimpico nu a căutat prea mult. 

Mijlocașul celor de la Borussia Dortmund, Thomas Delaney, este exact ce caută managerul romanilor. Contractul lui Delaney cu Dortmund este valabil doar până în vara anului viitor, ceea ce înseamnă și prețul de transfer ar putea fi unul redus. 

În acest moment mijlocașul danez este evaluat la 15 milioane de euro.  

02-08-2021
14:00

Chiellini, căpitanul lui Juventus, și-a prelungit în sfârșit contractul

Veteranul de 36 de ani al lui Juventus va continua la Torino, deși și-a termiant contractul, iar mulți îl vedeau plecat pe proaspătul campion european cu naționala Italiei.

La Torino încă din 2004, Chiellini va semna un contract valabil pe două sezoane și va juca la Torino până la 38 de ani, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. Ba, mai mult, se pare că jucătorul vrea să participe cu „Squadra Azzurra la Campionatul Mondial din Qatar de anul viitor.

Max Allegri l-a pus la punct pe Leonardo Bonucci și îl consideră în continuare pe Chiellini: „Căpitanul şi vicele sunt hotărâţi în funcţie de numărul de ani petrecuţi de jucători la club. Deci, Chiellini are cea mai mare experienţă, urmat de Dybala. Bonucci a plecat pentru o vreme (n.r. când a jucat pentru Milan), ca urmare a deciziei sale şi şi-a pierdut continuitatea. Dacă vrea banderola, atunci să-şi cumpere una şi să o poarte când joacă alături de prieteni. Este conştient de asta”, a spus noul antrenor al juventinilor.

 

02-08-2021
12:40

Mircea Lucescu, probleme de sănătate! De ce a lipsit de pe banca lui Dinamo Kiev: „Băieţii sunt îngrijoraţi!”

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a lipsit de pe banca echipei la partida câștigată, 4-0, contra celor de la Veres Rivne, în campionat.

După meci, Emil Caras, unul dintre secunzii lui Lucescu, a explicat fapul că „Il Luce” a răcit, iar doctorul a decis că este mai bine ca antrenorul lui Dinamo Kiev să nu se afle pe bancă.

„Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţioneză în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală.

Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi. Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper”, a explicat Caras, în cadrul unei conferințe de presă.

02-08-2021
06:16

Andrei Șevcenko nu mai este selecționerul Ucrainei! Anunțul făcut de fostul atacant de la AC Milan

Contractul lui Andrei Șevcenko la „cârma” naționalei Ucrainei a expirat, iar fostul atacant de la AC Milan a anunțat că înțelegerea nu va fi prelungită.

La EURO 2020, naționala Ucrainei a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Anglia, scor 0-4.

„Astăzi, s-a încheiat contractul meu cu Federaţia Ucraineană de Fotbal. Am muncit din greu pentru a arăta că putem juca fotbal modern. Împreună, am reuşit să demonstrăm că fotbalul nostru poate fi competitiv, fructuos şi captivant”, a declarat Andrei Șevcenko.

Clasamentul WTA a fost actualizat. Astfel că, Simona Halep se menține pe locul 10, în timp ce Patricia Țig a coborât 14 poziții, ajungând pe locul 90, cu 890 de puncte. Totodată, Irina Begu a urca patru poziții, până pe locul 74.

Clasamentul Top 10 WTA:

1. Ashleigh Barty (Australia) – 9.635 de puncte;

2. Naomi Osaka (Japonia) – 7.336;

3. Arina Sabalenka (Belarus) – 6.845;

4. Sofia Kenin (SUA) – 5.640;

5. Bianca Andreescu (Canada) – 5.331;

6. Elina Svitolina (Ucraina) – 5.125;

7. Karolina Pliskova (Cehia) – 4.975;

8. Iga Swiatek (Polonia) – 4.685;

9. Garbine Muguruza – 4.165.

10. Simona Halep (România) – 4.115.

Pe lângă Simona Halep, româncele din Top 200 WTA sunt următoarele:

– Sorana Cîrstea se menţine pe locul 40, cu 1.734 puncte;

– Irina-Camelia Begu a urcat de pe locul 78 pe 74, cu 1.015 de puncte;

– Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe 90, cu 890 de puncte;

– Ana Bogdan a coborât de pe locul 101 pe locul 102, cu 820 de puncte;

– Elena-Gabriela Ruse a coorât de pe locul 105 pe 107, cu 786 de puncte.

– Irina Bara a urcat de pe locul 123 pe 120, cu 695 puncte;

– Jaqueline Cristian a coborât de pe locul 148 pe 149, cu 548 de puncte;

– Mihaela Buzărnescu a coborât de pe locul 169 pe 170, cu 452 de puncte.