Sport

Știrile zilei din sport, duminică, 26 decembrie. Cosmin Olăroiu, victorie fără drept de apel în fața lui Daniel Isăilă

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de duminică, 26 decembrie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
Stirile zilei din sport duminica 26 decembrie Cosmin Olaroiu victorie fara drept de apel in fata lui Daniel Isaila
ADVERTISEMENT
26-12-2021
18:03

Cosmin Olăroiu, victorie fără drept de apel în fața lui Daniel Isăilă

Al-Sharjah, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins-o fără drept de apel, scor 3-0, pe Baniyas, formația la „cârma” căreia se află Daniel Isăilă.

În prezent, Al-Sharjah se află pe locul 4 din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite, cu 19 puncte obținute după 11 meciuri jucate. De cealaltă parte, Baniyas se situează pe locul 11, cu 12 puncte.

26-12-2021
14:21

Jaqueline Cristian va fi pe tabloul principal la Australian Open

Jaqueline Adina Cristian, aflată pe locul 71 WTA, cel mai bun al carierei, a avut un an 2021 excelent, în care a jucat prima finală din circuitul profesionist. Înainte de a pleca în Australia, unde va juca, în premieră, pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem, ea a făcut câteva declarații.

A fost cel mai bun an pe care l-am avut, un an plin de lecţii, plin de schimbări. Am învăţat foarte multe lucruri despre mine care m-au ajutat enorm de mult şi cred că m-au făcut foarte optimistă pentru anul următor. Eu spun că o să fie şi mai bine decât anul ăsta. Anul ăsta îl iau ca pe un început.

Bineînţeles, nu există presiuni şi alte chestii. Consider că mai am foarte multe lucruri de învăţat şi e loc de mai bine. Am pelerina la mine (n.r. – pe care a prezentat-o, prima dată, la Transylvania Open). O să o am şi în Australia, deşi o să fie cam cald, dar e bine.

Greu este în fiecare zi prin ceea ce facem la antrenamente şi pe teren, sacrificăm tot ce sacrificăm, sărbători, timp cu familia, chestii. Mie mi se pare că atâta timp cât sunt sănătoasă şi mă bucur pe teren, rezultale or să vină.

N-am exagerat cu mâncarea, mai ales înainte de zboruri de genul ăsta nu pot să mănânc foarte mult, e destul de greu, dar acasă, cu familia, mai facem un bagaj, mai mâncăm o sărmăluţă…

Mi-aş dori foarte mult să intru în primele 50 şi să am cât mai multe meciuri cu cele mai bune. Ca să fii între cele mai bune jucătoare trebuie să şi poţi să le baţi. Am în spate o echipă întreagă care mă ţine pe o anumită linie şi de aceea am ajuns până aici.

O să joc Melbourne 250, apoi, probabil, calificări la Sydney 500 şi după aceea Australian Open”, a declarat Jaqueline Cristian înaintea îmbarcării spre Australia.

26-12-2021
13:05

Anamaria Prodan anunță transferul lui Nicolae Stanciu

Anamaria Prodan, agentul lui Nicolae Stanciu, a anunțat că mijlocașul e foarte aproape să se despartă de Slavia Praga.

„Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză! Nu e în Europa. 

Cu Stanciu, eu cred că se va finaliza acum. Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câștige bani acum. Undeva la căldură”, a spus Anamaria Prodan, conform as.ro.

Nu ar fi prima dată când Stanciu joacă în afara Europei. Internaționalul român a evolua în zona Golfului, la Al Ahli, în perioada ianuarie – iunie 2019.

26-12-2021
12:25

Alexandru Maxim a sărbătorit Crăciunul cu gol

Alexandru Maxim a marcat din nou în Super Lig pentru Gaziantep. Mijlocașul român a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 44 al meciului cu Rizespor. Maxim a început partida ca titular, la fel ca celălalt român de la Gaziantep, Alin Toșca.

Maxim a ajuns la cota 4 în Turcia sezonul acesta, sezon în care a reușit și două pase decisive. Internaționalul român are cu un gol mai puțin decât cel mai bun marcator al lui Gaziantep, Joao Figueiredo.

În urma acestei victorii, Gaziantep este locul 8, la patru puncte de locurile care merg în cupele europene. Acest rezultat face și ca Maxim și Toșca să treacă peste Galatasaray, formația lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

26-12-2021
09:48

Un triplu campion mondial de kickboxing a fost răpus de Covid-19

Frederic Sinistra (41 de ani), triplu campion mondial la kickboxing, s-a stins din viață la doar 41 de ani, din cauza infectării cu virusului SARS-CoV-2. Deși fusese externat cu două zile în urmă și părea că reușise să învingă boala, starea i s-a agravat subit, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Tuturor celorlalți care m-au susținut ani de zile și mai ales pentru acest ultim calvar în care am văzut moartea cu adevărat vă mulțumesc din suflet pentru mesajele de susținere sau încurajare”, a scris „cel mai puternic om din Belgia”, așa cum era supranumit, în ultimul său din mediul online, publicat pe 13 decembrie.

26-12-2021
08:33

Mesajul legendarului Pele după ce a fost externat în ziua de Crăciun

Fostul fotbalist brazilian Pele a fost internat, timp de două săptămâni, în Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, pentru un tratament de chimioterapie, fiind externat în ziua de Crăciun, informează lequipe.fr.

Astăzi, sper că trăiţi momente de dragoste, pace şi unitate, la fel ca mine. Crăciun fericit, prieteni”, a fost mesajul lui Pele scris pe Instagram, alături de o poză în care este și soția lui, Marcia Aoki.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Pelé (@pele)

 

Pele a fost supus, în octombrie, la o operație de îndepărtarea unei tumori la colon, iar o perioadă de timp nu s-a mai știut nimic de fostul fotbalist brazilian. „Dragi prieteni, a trecut ceva timp de când nu am mai discutat despre acest subiect.

Vreau să vă transmit că sunt bine. Sunt din ce în ce mai bine. Cred că nici măcar masca de protecție nu poate să îmi ascundă fericirea. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis o energie pozitivă în fiecare zi”, a scris el, pe 17 noiembrie, pe contul de Facebook.

26-12-2021
06:00

Un jucător din Algeria a murit pe teren de Crăciun

Sofiane Loukar (30 ani), jucător al echipei MC Saïda, din a doua ligă algeriană, a murit în timpul meciului cu ASM Oran, după ce a suferit un traumatism cranian.

Fotbalistul s-a lovit violent la cap, la un duel aerian, a primit îngrijiri, a revenit pe teren, iar apoi s-a prăbuşit şi nu a mai putut fi resuscitat.

Meciul a fost întrerupt, iar Ali Malek, preşedintele ligii algeriene, a făcut precizări cu privire la acest eveniment tragic. „În ciuda intervenţiilor medicilor, el a murit în urma acestei violente lovituri. Imediat i-am verificat dosarul la nivelul ligii şi nu avea nicio contraindicaţie pentru a practica fotbalul. Dosarul său era perfect”, a spus Malek.

 

Oliver Kahn a vorbit despre interesul pentru Erling Haaland

Preşedintele lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, a confirmat că Erling Haaland, are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, însă nu a dat detalii despre un posibil interes al bavarezilor pentru atacantul norvegian de la Borussia Dortmund.

Haaland a fost transferat de Borussia Dortmund de la Red Bull Salzburg în 2020, în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Deşi Borussia nu a anunţat clauza lui de reziliere, Kahn a confirmat că aceasta este de 75 de milioane de euro, conform Süddeutsche Zeitung.

„Real Madrid, Manchester City şi Manchester United sunt pregătite să plătească 75 de milioane de euro, cât este clauza de reziliere”, a declarat Oliver Kahn.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, fostul mare portar al Germaniei, a evitat să răspundă dacă Bayern Munchen este un club interesat de serviciile superstarului în vârstă de 21 de ani.

„Noi îl avem pe Lewandowski şi el va continua să marcheze 30-40 de goluri timp de mulţi ani”, a adăugat Kahn.

ADVERTISEMENT