Sport

Știrile zilei din sport, luni, 27 decembrie. Oficial: Rafinha a fost împrumutat de PSG în La Liga

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de luni, 27 decembrie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
27.12.2021 | 21:45
Stirile zilei din sport luni 27 decembrie Oficial Rafinha a fost imprumutat de PSG in La Liga
ADVERTISEMENT

Federația Poloneză de Fotbal nu își lasă selecționerul să plece

Antrenorul lusitan Paulo Sousa vrea să părăsească postul de selecţioner al Poloniei, dar federaţia poloneză nu-l lasă să plece.

Preşedintele forului polonez (PZPN), Cezary Kulesza, a anunţat că Paulo Sousa a cerut rezilierea contractului, după ce a primit o ofertă de la o echipă de club.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am fost informat de Paulo Sousa că doreşte rezilierea contractului cu federaţia poloneză de comun acord, ca urmare a unei oferte din partea unui club.

Este un comportament iresponsabil, incompatibil cu declaraţiile precedente ale selecţionerului. În consecinţă, am refuzat cu fermitate”, a anunţat Kulesza pe Twitter. .

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului portughez Record, oferta primită de la Paulo Sousa este de la Flamengo, echipă braziliană care a jucat finala ultimei ediții de Copa Libertadores.

Paulo Sousa (51 de ani) este selecționerul Poloniei începând cu ianuarie 2021, iar în trecut a mai pregătit echipe precum Leicester, Fiorentina și Bordeaux.

ADVERTISEMENT