Sport

Știrile zilei din sport, 31 iulie. Dorin Rotariu, prima reușită pentru Ludogoreț. Keșeru, gol de generic de la 60 de metri. Video

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de sâmbătă, 31 iulie
31.07.2021 | 15:57
Stirile zilei din sport 31 iulie Dorin Rotariu prima reusita pentru Ludogoret Keseru gol de generic de la 60 de metri Video
ADVERTISEMENT
31-07-2021
20:14

Rotariu, gol la primul meci oficial la Ludogoreț

Atacantul Dorin Rotariu a marcat primul său gol după transferul la Ludogoreț Razgrad în partida câștigată, pe teren propriu, scor 3-0, în fața formației ȚSKA 1948 Sofia, în etapa a doua a campionatului Bulgariei.

Intrat pe teren în minutul 62, Rotariu a înscris trei minute mai târziu golul de 2-0. Românul a primit o pasă în adâncime de 60 de metri, și-a depăsit adversarul din preluare și a marcat cu un șut plasat din 10 metri lateral dreapta. VEZI VIDEO

Celălalt atacant român al campioanei Bulgariei, Claudiu Keșeru, a făcut spectacol la echipa a doua, în victoria cu 4-1 în fața formației Etar Veliko Tarnovo, în liga a doua. Românul a înscris un gol senzațional cu un șut de la 60 de metri și a oferit și două pase decisive.

31-07-2021
18:42

Olandezul Danny Makkelie va arbitra CFR Cluj - Young Boys

Arbitrul olandez Danny Makkelie va conduce la centru partida CFR Cluj – Young Boys Berna, programată marţi, 3 august, de la ora 21:00, în prima manşă a turului trei preliminar al Champiosn League.

Makkelie, care a acordat ușor un penalty în partida Anglia – Danemarca ce i-a dus pe britanici în finala Euro 2020, va fi ajutat de asistenţii Hessel Steegstra şi Jan de Vries. Arbitru de rezervă va fi Allard Lindhout.

Tot la 3 august, de la ora 22:00, meciul Steaua Roşie Belgrad – Şerif Tiraspol va fi condus de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe şi de rezerva Andrei Chivulete.

31-07-2021
16:29

Hamilton a ajuns la pole position-ul cu numărul 101

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) va porni de pe prima poziţie a grilei de start în Marele Premiu al Ungariei, a 11-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pentru Hamilton este al 101-lea pole position din carieră, al treilea din acest an. Pe poziţia a doua în calificări s-a clasat Valtteri Bottas (Finlanda, Mercedes), iar pe locul trei Max Verstappen (Olanda, Red Bull Racing).

31-07-2021
15:28

James Rodriguez nu vrea să se întoarcă la Real Madrid: „Este un capitol închis”

Chiar dacă viitorul său la Everton e pus în aceste momente sub semnul întrebării, dat fiind faptul că noul antrenor, Rafa Benitez nu are de gând să-l folosească în sezonul viitor, James Rodriguez rămâne ferm pe poziții. Nu s-ar mai întoarce la Real Madrid nici măcar pentru Carlo Ancelotti.

Lumea mă întreabă des unde voi juca. Adevărul este că nu știu. Momentan, este o întrebare foarte complicată. Vom vedea ce se întâmplă. Nu vreau să spun da sau nu (n.r. dacă va rămâne la Everton), pentru că nu știu.

Mă antrenez bine și din greu. Nu știu unde o să joc. În fotbal, ca și în viață, nu știm nimic. Nu cred că mă voi mai întoarce la Madrid lângă Ancelotti. Este un capitol închis și nu se va mai întâmpla niciodată”, a declarat mijlocașul columbian.

31-07-2021
12:54

Ianis Hagi a marcat pentru Rangers! Fiul „Regelui” s-a accidentat şi a fost schimbat

Ianis Hagi a început cum nu se putea mai bine noul sezon în Soția! Fiul „Regelui” a marcat în minutul 8 al partidei Rangers – Livingstons, din prima etapă de Premiership. Pasa decisivă i-a fost oferită de fundașul Tavernier.

Ianis Hagi (22 de ani) a fost transferat de Rangers, în vara anului trecut, de la Genk, pentru 3.5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația din Scoția.

Din păcate, Ianis Hagi a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 31, când a fost înlocuit cu Scott Wright. Internaţionalul român nu a mai putut continua după un contact cu Adam Lewis.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI IANIS HAGI

31-07-2021
09:39

Tragedie la Ajax Amsterdam. A murit un junior de 16 ani

Noah Gesser, unul dintre cei mai promițători juniori din celebra academie a clubului Ajax Amsterdam, și-a pierdut viața într-un accident rutier produs vineri, 30 iulie, în jurul orei locale 19:30, în IJsselstein, o zonă a provinciei Utrecht, după ce autoturismul în care se afla alături de fratele său a ieșit de pe sensul său de mers și a intrat în coliziune cu un microbuz care venea din direcția opusă.

Deși avea doar 16 ani, atacantul de origine indoneziană impresiona datorită vitezei și capacității de a înscrie. În stagiunea precedentă, acesta reușise 11 goluri în 6 meciuri pentru echipa U16 a „lăncierilor” și urma să fie promovat la U17. În plus, evolua deja în tricoul naționalei U16 a Indoneziei.

31-07-2021
07:35

Philippe Coutinho și Antoine Griezmann rămân la Barcelona

Chiar dacă este măcinată de probleme financiare și trebuie să vândă jucători pentru a reduce bugetul total destinat salariilor, Barcelona nu vrea să renunțe la Philippe Coutinho și Antoine Griezmann.

Potrivit AS, oficialii clubului au luat inițial în calcul despărțirea de cei doi, dar în urma ședinței desfășurate recent s-a luat decizia ca aceștia să evolueze și în sezonul viitor pe Camp Nou.

Odată cu aducerea lui Sergio Aguero și Memphis Depay, în compartimentul ofensiv al echipei antrenate de Ronald Koeman va exista o concurență acerbă. Până acum, catalanii au renunțat la Junior Firpo, Jean-Clar Todibo, Carles Alena, Juan Miranda, Matheus Fernandes, Monchu și Trincao, dar vor fi nevoiți să vândă în continuare jucători pentru a-l legitima pe Lionel Messi și a respecta plafonul salarial.

31-07-2021
07:24

AC Milan vrea un jucător de top de la Real Madrid. Negocierile sunt în desfășurare

AC Milan și Real Madrid pregătesc unul dintre transferurile verii. Potrivit presei spaniole, au fost demarate deja tratativele pentru trecerea lui Isco în Italia. Văzut la un moment dat drept un pretendent la Balonul de Aur, mijlocașul de 29 de ani încearcă să-și relanseze carierea, iar „San Siro” pare să fie locul potrivit.

Prima ofertă a „diavolilor” – 18 milioane de euro, a fost refuzată, însă, de oficialii formației blanco. Nici cele 7 milioane de euro pe care îi încasează fotbalistul nu cresc șansele ca mutarea să se realizeze, dar discuțiile vor continua și în următoarea perioadă.

Flavius Biea și-a păstrat centura IBA Intercontinental

Flavius Biea și-a păstrat centura IBA Intercontinental după o victorie la puncte, 97-93, în fața mexicanului Ivan Alvarez. Cu zece runde duse la capăt în ring, lupta și-a onorat statutul de main-event al galei Boxing Fighting Championship, organizată vineri la Timișoara.

Am știut că o să am o luptă foarte grea. La fel ca și mine și el este în top 100 al lumii. Mă bucur că am putut să aduc un eveniment puternic aici în Timișoara și nu doar povești. Am avut o luptă grea și mă bucur că am trecut peste.

ADVERTISEMENT

Următoarea luptă vreau să fie și mai grea, pentru că trebuie să demonstrezi: ca să fii cel mai bun trebuie să-i bați pe cei mai buni. După doi ani de zile de pauză sunt foarte mulțumit de lupta asta.

Mă bucur că s-a dus la puncte lupta asta, pentru că trebuia să știu unde mă aflu eu, ce potențial am și cât pot să dau. Probabil după acest meci voi fi în primii 60 din lume.

ADVERTISEMENT

Voi sta la masă cu echipa mea și vom stabili. Dacă va fi un nou eveniment organizat de noi va fi cu un boxer mult mai în top ca acesta, care să mă ducă cât mai repede spre un titlul mondial”, a declarat pugilistul român, ajuns la cea de-a 20-a victorie din 21 de meciuri.