LIVE

Știrile zilei din sport, duminică 13 iunie. Barcelona, din nou regina Europei. A cucerit trofeul Ligii Campionilor la handbal masculin

FANATIK vă prezintă cele mai importante și interesante știri sportive ale zilei de duminică, 13 iunie.
13.06.2021 | 18:00
Stirile zilei din sport duminica 13 iunie Barcelona din nou regina Europei A cucerit trofeul Ligii Campionilor la handbal masculin
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea, la un pas să devină antrenor la Dunărea Călărași

Președintele clubului Dunărea Călărași, Cristian Zanfir, a declarat că directorul tehnic al grupării, Ionel Ganea, are cele mai mari șanse să fie numit antrenor principal, după ce Cristian Pustai a decis să nu mai continue.

”Probabil, procentul mai mare este pentru Ionel Ganea pentru a prelua echipa, dar un răspuns clar nu avem momentan. Vom avea după ce discutăm cu cei care conduc clubul.

ADVERTISEMENT

Nu aș putea să spun deocamdată nici ce pretenții vom avea pentru sezonul următor, până nu avem această discuție cu numirea noului antrenorul, cu bugetul care se va aloca. Să ne hazardăm, nu mai vrem.

Vrem să fim realiști, să discutăm pe sume și pe oameni. Oameni care vor veni. Din ce știu, săptămâna următoare vor intra și două salarii și vor veni și jucători să semneze prelungirea contractelor.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba numai de Cristi Bud, mai mulți jucători vor prelungirea, dar trebuie să plătim salariile mai întâi, să demonstrăm că vrem să reintrăm în normalitate. Chiar dacă mai rămân restanțe, ar face jucătorii să vrea continuarea măcar pe un an de zile”, a declarat Zanfir la Metropola TV.