Sport

Știrile zilei din sport, duminică, 20 februarie. SCM Râmnicu Vâlcea, victorie cu Vaci în ultimul meci din grupele European League

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de duminică, 20 februarie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
20.02.2022 | 21:36
Stirile zilei din sport duminica 20 februarie SCM Ramnicu Valcea victorie cu Vaci in ultimul meci din grupele European League
Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a învins, în deplasare, formaţia ungară Vaci NKSE, scor 31-30, în ultimul meci din grupa D a European League. Sursă foto: Facebook SCM Râmnicu Vâlcea - Handbal feminin
ADVERTISEMENT
20-02-2022
20:20

SCM Râmnicu Vâlcea, victorie în ultimul meci din grupa D a European League

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a învins, în deplasare, formaţia ungară Vaci NKSE, scor 31-30, în ultimul meci din grupa D a European League.

Din păcate, căpitanul Cristina Florica a suferit o accidentare în repriza secundă și urmează să efectueze un control medical amănunțit pentru a se vedea cât de gravă este problema.

Formaţia vâlceană era calificată anterior în sferturile de finală, alături de Viborg HK. Grupa D se încheie cu Viborg HK lider (10 puncte), urmată de SCM Râmnicu Vâlcea (9), Chambray (3) şi Vaci (2).

În sferturile de finală s-a calificat şi Minaur Baia Mare, în timp ce Măgura Cisnădie a fost eliminată.

20-02-2022
15:02

CSM București, remiză în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor

CSM București a încheiat printr-un rezultat de egalitate cu danezele de la Esbjer, scor 29-29, faza grupelor din Liga Campionilor. Cea mai bună jucătoare a meciului disputat în această după-amiază în Sala Polivalentă din Capitală a fost Cristina Neagu, cu numai puțin de 10 reușite.

După derby-ul cu liderul Ligii Florilor, CS Rapid, pentru „tigroaice” urmează duelurile din play-off-ul pentru prezența între primele opt, unde vor da piept cu Odense sau ȚSKA Moscova.

20-02-2022
13:24

Sorana Cîrstea, debut cu dreptul în runda inaugurală a turneului de la Doha

Sorana Cîrstea (31 WTA) a obținut o victorie fără emoții în runda inaugurală a turneului de la Doha, scor  6-2, 6-1, în fața egiptencei Mayar Sherif (65 WTA), după doar 68 de minute. Competiția este dotată cu premii în valoare totală de 2,63 milioane de dolari.

În turul al doilea, sportiva noastră va avea, însă, o misiune extrem de dificilă, pentru că o va înfrunta pe spanioloaica Garbine Muguruza (7 WTA), care a învins-o în toate cele patru dueluri directe de până acum.

Diana Belbiță a fost învinsă la puncte în gala UFC Fight Night din Las Vegas

Cea de-a doua victorie a Dianei Belbiță în UFC se lasă așteptată. Gloria De Paula a învins-o la puncte, scor 29-28, prin decizia unanimă a celor trei arbitri, în cadrul galei desfășurate noaptea trecută în Las Vegas, chiar dacă sportiva noastră reușise să-și adjudece prima rundă.

Credeam că am făcut tot ce era necesar pentru a câștiga, dar…”, a fost mesajul scurt publicat ulterior de Belbiță pe o rețea de socializare. De cealaltă parte, brazilianca și-a stăpânit cu greu emoțiile, mai ales că nu mai câștigase nicio luptă în cea mai importantă serie din MMA.

ADVERTISEMENT

Am fost foarte emoționată. A fost greu, am simțit presiunea, dar asta m-a motivat. A fost greu să vin după două înfrângeri. Credeam că va fi mai ușor s-o pun la podea, dar ea se apară foarte bine.

În mintea mea, urma să se întâmple altceva. Credeam că am câștigat toate rundele, dar în pauze cei din echipă îmi spuneau că e foarte echilibrat și că trebuie să forțez”, a spus Gloria De Paula.

ADVERTISEMENT