LIVE Actualizat 24-10-2021
19:31

Știrile zilei din sport, duminică 24 octombrie. Răzvan Lucescu, învins în derby-ul Greciei. Mitriță a ieșit accidentat

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, duminică 24 octombrie.
24.10.2021 | 17:16
Stirile zilei din sport duminica 24 octombrie Razvan Lucescu invins in derbyul Greciei Mitrita a iesit accidentat
ADVERTISEMENT
24-10-2021
19:31

Eșec pentru Răzvan Lucescu și Mitriță în derby-ul cu Olympiakos

Echipa PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu a fost învins, în deplasare, scor 1-2, de formația Olympiakos Pireu, în etapa a 7-a a campionatului Greciei.

Atacantul Alexandru Mitriță a fost introdus pe teren de tehnicianul român în minutul 60, dar a fost scos după doar 19 minute din cauza unor probleme medicale. Gazdele au marcat prin Camara (22) și Masouras (31), în timp ce pentru PAOK a înscris Murg (81).

Trupa tehnicianului român se află pe locul trei în clasament, cu 13 puncte, la patru puncte în urma liderului Olympiakos.

24-10-2021
16:05

Dinamo Kiev, victorie de control în Ucraina

Echipa Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, pe teren propriu, scor 2-0, formația Dnipro, în etapa a 12-a a campionatului Ucrainei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Tsygankov (50) și Garmash (70). Trupa tehnicianului român este lider în clasament, cu 32 de puncte, trei mai multe decât rivala Shakhtar Donetsk.

24-10-2021
14:00

Fabio Quartararo a câștigat titlul la MotoGP

Pilotul Fabio Quartararo (Yamaha) s-a clasat pe locul al patrulea la Marele Premiu al Regiunii Emilia Romagna, a 16-a etapă a Campiontului Mondial de motociclism viteză, şi a devnit primul francez campion mondial la MotoGP.

Conform L’Equipe, succesul lui ”El Diablo” a fost facilitat de faptul că italianul Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo), contracandidatul său la titlul mondial, aflat în fruntea cursei încă de la start, a căzut cu cinci tururi înaintea finalului cursei de la Misano.

Cu două etape rămase de disputat, Quartararo, 22 de ani, a acumulat 267 de puncte, în timp ce Bagnaia a rămas cu 202 puncte, astfel că francezul nu mai poate fi ajuns, idiferent de rezultatele ultimelor două etape.

Originar din Nisa, Fabio Quartararo, fără rezultate strălucitoare în Moto3 şi Moto2, a debutat în MotoGP în 2019. El a obţinut în carieră opt victorii, cinci în acest sezon, şi 20 de clasări pe podium. Yamaha obţine, astfel, primul titlu mondial din 2015 la categoria regină a motociclismului viteză.

24-10-2021
07:02

Accident horror într-o cursă de ciclism

Un accident îngrozitor s-a petrecut în timpul unei curse de ciclism din El Hierro, din cauza neatenției unui fan.

O femeie s-a decis să treacă prin fața liniei de sosire fix în momentul în care un ciclist se pregătea să treacă cu viteză, într-o cursă desfășurată în Spania, la Frontera (El Hierro). – VEZI VIDEO

Atât sportivul, cât și femeia au fost transportați la spital, cei doi având răni ușoare în zona capului.

Max Verstappen va pleca primul în Marele Premiu al Statelor Unite

Pilotul olandez de la Red Bull Racing, Max Verstappen, va porni primul în Grand Prix-ul Statelor Unite ale Americii, din etapa cu numărul 17 a Campionatului Mondial de Formula 1.

Acesta este al nouălea pole position din acest sezon pentru pilotul în vârstă de 24 de ani.

Pe circuitul de la Austin, pe locul doi în calificări s-a situat Lewis Hamilton (Marea Britanie, Mercedes), iar pe trei a încheiat Sergio Perez (Mexic, Red Bull Racing).

ADVERTISEMENT

Top 10 este completat de Valtteri Bottas (Finlanda, Mercedes), Charles Leclerc (Monaco, Ferrari), Carlos Sainz (Spania, Ferrari), Daniel Ricciardo (Australia, McLaren), Lando Norris (Marea Britanie, McLaren), Pierre Gasly (Franţa, AlphaTauri) şi Yuki Tsunoda (Japonia, AlphaTauri).

Sebastian Vettel (Germania, Aston Martin) – locul 12, Fernando Alonso (Spania, Alpine) – locul 14 şi George Russell (Marea Britanie, Williams) vor porni în cursă de la sfârşitul grilei, ca urmare a schimbării unor componente de PU (Power Unit). De asemenea, Valtteri Bottas este penalizat cinci locuri pe grila de start, după o schimbare de motor.

ADVERTISEMENT

Cursa va începe duminică, la ora 22:00.