Sport

Știrile zilei din sport, duminică 25 iulie. Ianis Hagi, titular în victoria istorică a lui Rangers, 2-1 cu Real Madrid

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de duminică 25 iulie.
25.07.2021 | 23:33
Stirile zilei din sport duminica 25 iulie Ianis Hagi titular in victoria istorica a lui Rangers 21 cu Real Madrid
ADVERTISEMENT
25-07-2021
20:24

Rangers a câștigat ultimul amical dinaintea noului sezon, 2-1 cu Real Madrid

Ianis Hagi a fost titular în victoria campioanei Scoției, scor 2-1, în amicalul de gală cu Real Madrid, ultimul dinaintea reluării campionatului în Scottis Premiership. Internaționalul român a evolua vreme de 60 de minute, fiind scimbat cu Middleton.

Rodrygo a deschis scorul pentru Real Madrid. Rangers nu a avut replică până în minutul 55 când Sakala a restabilit egalitatea. Golul victoriei scoțienilor a venit în minutul 77 când Itten, cel care l-a înclocuit pe autorul golului egalizator, a înscris pentru 2-1. 

Rangers va debuta în noua ediție de campionat la finalul săptămînii viitoare când va primi vizita formației Livingston.

25-07-2021
15:44

Un tânăr pilot de motorbike a murit la doar 14 ani

Pilotul spaniol de motorbike Hugo Millan a murit la doar 14 ani după un accident suferit în timpul cursei European Talent Cup, care s-a desfășurat la MotorLand Aragon.

Puștiul aflayt în plutonul fruntaș a căzut de pe motocicletă în timpul unui viraj. Nu se anunța nimic grav, mai ales că Millan s-a ridicat repede și s-a îndreptat spre motocicleta sa pentru a continua cursa.

Din nefericire pentru el, un alt pilot venit din spate nu l-a mai putut ocoli și a intrat direct în el proiectându-l câțiva metri pe circuit. Hugo Millan a rămas inert după această a doua ciocnire.

Vehiculele medicale au intervenit imediat și i-au acordat primul ajutor, fiind rapid transportat în centrul medical al circuitului. În ciuda eforturilor medicilor, rănile i-au fost fatale tânărului pilot.

25-07-2021
14:35

Nedelcu a jucat 70 de minute în liga a doua din Germania

Jucătorul Dragoș Nedelcu a fost titular în partida pe care echipa sa, Fortuna Dusseldorf, a câștigat-o, în deplasare, scor 2-0, în fața formației SV Sandhausen, în prima etapă a ligii secunde din Germania.

Fotbalistul împrumutat de la FCSB a evoluat timp de 70 de minute pe postul de fundaș central. Nedelcu a primit un cartonaș galben, în minutul 47.

25-07-2021
09:46

Dinamo Kiev l-a transferat pe venezueleanul Eric Ramirez

Dinamo Kiev, echipă antrenată de românul Mircea Lucescu, l-a transferat pe atacantul venezuelean Eric Ramirez de la Dunajska Streda (Slovacia) contra sumei de 1,75 milioane de euro.

„Vreau să vă mulțumesc pentru această oportunitate. Sunt foarte fericit să semnez un contract cu Dinamo Kiev pentru că știu că este un club mare al acestei țări. Am petrecut câteva zile în Kiev și pot să spun că staff-ul a fost foarte prietenos cu mine. Sunt foarte fericit.

Nu am vorbit cu antrenorul principal încă, dar am vorbit cu conducătorii clubului. Sper să vorbim în zilele următoare”, a declarat Ramirez, care a semnat un contract pe cinci ani cu echipa campioană a Ucrainei.

25-07-2021
07:33

Diana Belbiță, a doua victorie românească în UFC

Luptătoarea Diana Belbiță a câștigat lupta cu americanca Hannah Goldy, acesta fiind prima sa victorie în UFC și a doua pentru un sportiv român, după Nicolae Negumereanu.

Belbiță a dominat întâlnirea și s-a impus prin decizia unanimă a arbitrilor, toți trei acordându-i victoria cu 30-27. ”Am pierdut două meciuri la rând, voiam neapărat să îl câștig pe acesta. Am muncit foarte mult pentru această victorie și sunt fericită.

Bărbații cred că fetele skinny nu sunt puternice, dar să știți că suntem. Știam despre Hannah că este puternică și că îmi va fi greu să o fac KO. Am muncit un an pentru acest meci. Înainte de fiecare antrenament m-am gândit că este ultima mea șansă, că orice ar fi trebuie să câștig”, a declarat Belbiță după meci.

 

25-07-2021
07:26

Meci întrerupt pentru un autograf

Partida amicală Borussia Dortmund – Athletic Bilbao, care s-a disputat în Elveția, la St. Gallen, a fost întreruptă de un puști care a intrat pe teren în timpul jocului pentru a lua un autograf de la Erling Haaland.

În minutul 42 al întâlnirii, în momentul în care bascii se pregăteau să execute o lovitură de colț, un copil a pătruns pe teren și s-a dus țintă la atacantul norvegian pentru a lua un autograf.

Partida s-a întrerupt câteva momente, Haaland i-a îndeplinit dorința puștiului și apoi l-a invitat politicos să se întoarcă în tribune. Toată scena s-a petrecut în aplauzele publicului pezent la meci.

Florin Andone a revenit pe teren după un an

Atacantul echipei Brighton, Florin Andone, a revenit pe teren după o pauză de un an de zile, el evoluând în meciul amical cu Rangers, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Internaționalul român de 28 de ani a evoluat pe toată durata reprizei secunde, la fel ca și mijlocașul Ianis Hagi pentru Rangers.

ADVERTISEMENT

”Am așteptat atât de mult acest moment… 45 de minute. Fericit să revin”, a scris Florin Andone pe contul său de Instagram, după întâlnirea de pe Ibrox Park.