Sport

Știrile zilei din sport duminică, 3 octombrie. Universitatea bate în derby-ul Craiovei. Liverpool – City 2-2, înfrângeri pentru Real Madrid, Bayern și PSG

Cele mai importante știri din sport, duminică 3 octombrie. Victorie pentru Universitatea Craiova în derby-ul Olteniei. Remiză în Liverpool - City.
03.10.2021 | 22:53
Stirile zilei din sport duminica 3 octombrie Universitatea bate in derbyul Craiovei Liverpool  City 22 infrangeri pentru Real Madrid Bayern si PSG
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă știrile zilei din sport dumincă, 3 octombrie. Au fost rezultate surprinzătoare și goluri spectaculoase în finalul săptămânii. Dar și o tragedie petrecută la Craiova. Un fan al celor de la FC U a decedat

CFR Cluj și Universitatea Craiova au obținut victorii importante în lupta pentru titlu în Liga 1. PSG a comis-o din nou în Ligue 1, cu Messi, Neymar și Mbappe pe teren. City și Liverpool au terminat la egalitate.

ADVERTISEMENT

Știrile zilei din sport duminică, 3 octombrie. Un fan al FC U Craiova a decedat după ce a făcut infarct pe stadion

Un fan al celor de la FC U Craiova a făcut infarct pe stadion, chiar în momentul în care cele două echipe au ieșit pe gazon. Un echipaj SMURD aflat la fața locului a intervenit imediat, iar victima a răspuns în primă fază manevrelor de resuscitare.

Ulterior, la spital, Sorin S., 57 de ani, din Bocșa, a făcut un nou stop cardio-respirator. Nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare de această dată. FANATIK a oferit informații despre tragedie și reacția oficială a spitalului.

ADVERTISEMENT

Fanii de la Peluza Nord au aprins torțe în startul partidei. Au fost și incidente violente între fanii Universității Craiova și ultrașii de la Peluza Sud, susținătorii celor de la FC U Craiova 1948. Trimișii FANATIK de la Craiova au oferit detalii, video și foto exclusive.

Universitatea Craiova, victorie clară în derby-ul Băniei. Au marcat Nistor și Baiaram. Victorii și pentru CFR Cluj și FC Voluntari

Universitatea Craiova a controlat categoric derby-ul cu rivala FC U și s-a impus în cele din urmă cu 2-0. Cele două goluri au venit în repriza a doua, de la Nistor și Baiaram. Echipa lui Reghecampf urcă pe 5, loc de play-off. Video cu reușitele

ADVERTISEMENT

Campioana CFR Cluj își continuă parcursul excelent spre un nou titlu în Liga 1. Condusă 0-1 la pauză, formația pregătită de Dan Petrescu a întors rezultatul prin golurile marcate de Petrila și Deac și păstrează avansul de 9 puncte față de FCSB, urcată pe 2. Video cu reușitele.

Și FC Voluntari își continuă forma excelentă. Ilfovenii au administrat a doua înfrângere a sezonului pentru Farul lui Gheorghe Hagi, scor 1-0. Și urcă pe locul 4 în clasament, chiar peste constănțeni. Video cu reușita

ADVERTISEMENT

Liverpool – Manchester City 2-2, în meciul etapei din Premier League. Mohamed Salah a dat golul anului în Anglia

Liverpool și Manchester City s-au înfruntat în etapa a 7-a din Premier League, într-un meci important în lupta la vârf. S-a terminat 2-2, cu toate golurile marcate în partea a doua. “Cormoranii” au condus de două ori, dar s-au văzut egalați de fiecare dată. Video cu rezumatul partidei.

Mohamed Salah și Mane au marcat pentru Liverpool, în vreme ce Foden și De Bruyne au semnat reușitele oaspeților. Golul egipteanului a fost cu adevărat special, după o cursă în stilul lui Maradona. A fost deja catalogat drept golul anului în Premier League. Video cu reușita lui Salah.

După rezultatele înregistrate în etapa a 7-a în Premier League, Chelsea este noul lider, cu 16 puncte. Liverpool cade pe 2, la un punct în spatele “leilor”. United, Everton și Brighton sunt despărțite doar de golaveraj pe locurile 3-5. Clasamentul și toate rezultatele etapei din Premier League.

Înfrângeri surprinzătoare pentru Bayern Munchen, Real Madrid și PSG. Messi, Mbappe și Neymar s-au făcut de râs la Rennes. Napoli rămâne prima în Serie A

Cu Messi, Neymar jr. și Mbappe titulari, acompaniați și de Di Maria, PSG a arătat ca o echipă de anonimi la Rennes. Starurile lui Pochetino nu au reușit să marcheze, iar PSG a pierdut primul meci în Ligue 1, scor 0-2. Video cu reușitele partidei.

Ziua surprizelor a continuat la Barcelona, unde Real Madrid a cedat în fața lui Espanyol. Benzema a marcat din nou, dar nu a fost suficient pentru ca echipa lui Zidane să ia măcar un punct.A fost 2-1 pentru gazde, iar Real Madrid, Atletico și Real Sociedat sunt la egalitate în fruntea clasamentului, cu 17 puncte. Tot atâtea poate face și Sevilla dacă se impune în restanța cu FC Barcelona. Clasamentul și rezultatele complete.

În fine, tot la fel de surprinzător a fost și eșecul lui Bayern Munchen, 1-2 pe propriul teren cu Eintracht Frankfurt. Bavarezii au fost egalați la puncte de Bayer Leverkusen. Clasamentul și rezultatele complete. Nu a fost loc de surprize în Serie A. Napoli a bătut la Fiorentina și rămâne pe primul loc. AC Milan și AS Roma au obținut și ele victorii și țin aproape de trupa lui Spalletti. Clasamentul și rezultatele complete.

 

ADVERTISEMENT
Tags: