LIVE Actualizat 28-04-2022
20:37

Știrile zilei din sport, joi, 28 aprilie. Cristiano Ronaldo, încă un gol pentru Manchester United! “Diavolii”, remiză cu Chelsea. Video

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de joi, 28 aprilie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
28.04.2022 | 19:44
Stirile zilei din sport joi 28 aprilie Cristiano Ronaldo inca un gol pentru Manchester United Diavolii remiza cu Chelsea Video
Cristiano Ronaldo a marcat în Manchester United - Chelsea 1-1 (sursă foto: EPA-EFE/PETER POWELL)
ADVERTISEMENT
28-04-2022
20:37

Manchester United, remiză cu Chelsea

Manchester United şi Chelsea au remizat joi seară, scor 1-1, într-un meci care contează pentru etapa a 37-a din Premier League. Meciul a fost mutat acum pentru că în weekend-ul 14-15 mai, când era programată partida, londonezii vor juca finala Cupei Angliei cu Liverpool.

Sub ochii lui Ionuţ Lupescu, invitat de Sir Alex Ferguson pe “Old Trafford”, Marcos Alonso a deschis scorul în minutul 60. După 120 de secunde, Cristiano Ronaldo a egalat, cu un şut în forţă din careu.

Portughezul a ajuns la cel de-al 23-lea gol marcat pentru Manchester United, în toate competiţiile din actualul sezon, în 37 de meciuri. După remiza de pe “Old Trafford”, Chelsea ocupă locul 3, cu 66 de puncte, în timp ce “diavolii” sunt pe 6, cu 55 de puncte, şi au şanse mici să se califice în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2022-2023.

28-04-2022
16:42

Jurgen Klopp a semnat un nou contract cu Liverpool

Jurgen Klopp a anunțat, printr-un mesaj video, că a semnat un nou contract cu Liverpool, care se va întinde pe doi ani.

Anunțul tehnicianului, în vârstă de 54 de ani, vine la o zi după ce Liverpool a învins-o pe Villarreal, scor 2-0, în turul semifinalelor Ligii Campionilor.

 

28-04-2022
14:58

Irina Begu, eliminată în primul tur la Madrid

După ce Sorana Cîrstea a pierdut cu Nuria Parrizas-Diaz, scot 6-4, 6-2, o altă jucătoare din România a fost eliminată de la Madrid.

Irina Begu a fost învinsă de către elvețianca Belinda Bencic (locul 13 WTA și cap de serie numărul 11), scor 6-4, 6-1, după o oră și 32 de minute. Jucătoarea din România a acuzat și probleme la gleznă și a cerut intervenția medicului în primul set.

28-04-2022
10:50

Nuria Parrizas-Diaz - Sorana Cîrstea 6-4, 6-2

Sorana Cîrstea (27 WTA) a fost eliminată prematur de la turneul de la Madrid. Bucureșteanca a pierdut încă din primul tur, scor 4-6, 2-6, în fața spanioloaicei Nuria Parrizas-Diaz (52 WTA).

Meciul a durat doar o oră și 36 de minute, iar pentru sportiva iberică aceasta a fost victoria carierei. Până la meciul cu Sorana, Nuria Parrias-Diaz nu mai învinsese niciodată o sportivă din top 30 WTA.

Pentru participarea în primul tur, Sorana Cîrstea a obţinut un cec în valoare de 22 de mii de euro și zece puncte WTA.

28-04-2022
10:20

Emoții pentru Sorana Cîrstea în meciul cu Nuria Parrizas-Diaz

Sorana Cîrstea (locul 27 WTA) a pierdut primul set al meciului din primul tur de la WTA Madrid cu Nuria Parrizas-Diaz (locul 52 WTA), scor 4-6.

După meciul Bucureștencei va începe, tot pe arena „Manolo Santana”, partida Simonei Halep (locul 21 WTA), care joacă în compania lui Shuai Zhang (locul 40 WTA).

28-04-2022
07:45

Echipa lui Olăroiu, final cu înfrângere în grupa A a Ligii Campionilor Asiei

Al Sharjah (Emiratele Arabe Unite) a pierdut cu 0-2, la Riad, partida contra celor de la Istiklol (Tadjikistan). Astfel, echipa lui Cosmin Olăroiu a încheiat cu un eșec grupa A din Liga Campionilor Asiei.

Golurile au fost marcate de Bocoum (’14) şi Kasminin (‘90+1). Al Sharjah a terminat grupa pe ultima treaptă a podiumului, cu cinci puncte obţinute în şase meciuri. În optimile competiţiei au s-au calificat ocupantele primelor două locuri, Al Hilal (Arabia Saudită) şi Al Rayyan (Qatar), care au câte 13 puncte.

Tammy Abraham (24 de ani) este pe lista de achiziții a lui Arsenal. Pentru transferul său, „tunarii” vor trebui să achite uriașa sumă pe care o cere AS Roma, 80 de milioane de euro.

Arsenal este interesată de serviciile lui Tammy Abraham. Suma uriașă pe care o cere AS Roma

Arsenal îl dorește pe fostul fotbalist al lui Chelsea încă de anul trecut, când acesta a preferat să meargă să joace în capitala Italiei sub comanda lui Jose Mourinho. Internaționalul englez a revenit pe radarul echipei lui Mikel Arteta, după prestațiile excelente din acest sezon: 24 de goluri în 46 de partide.

ADVERTISEMENT

Managerul iberic este disperat să aducă doi atacanți, având în vedere că echipa sa stă doar în Folarin Balogun, după plecarea lui Aubameyang la Barcelona, iar Lacazette și Nketiah nu-și vor mai prelungi contractele.

Potrivit jurnaliștilor de la Football.London, Gabriel Jesus de la Manchester City este și el o țintă importantă pentru „tunari”. Se pare că londonezii s-au înțeles deja cu vârful brazilian, dar „cetățenii” încă nu au acceptat oferta fotbalistului cotat de transfermarkt.com la 50 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Să văd zvonuri care mă transferă la alte cluburi mă face să mă simt bine. Înseamnă că fac lucrurile bine și corect. E un sentiment plăcut să-ți vezi numele prin toate ziarele. Eu mă concentrez însă doar la fotbal.

Pot ajunge la orice club, cine știe ce îmi rezervă viitorul? Desigur, am crescut în Anglia, sunt un londonez. Poate că într-o bună zi mă voi întoarce în Premier League. Deocamată mă concentrez doar pe ce am de făcut la Roma.

ADVERTISEMENT

O să fac tot ce pot pentru a câștiga un trofeu cu echipa, deoarece acest lucru nu s-a mai întâmplat de mulți ani”, a declarat Tammy Abraham, conform talkSPORT.

Golgheterul din Serie B va primi trofeul dedicat lui Paolo Rossi

Începând cu anul 2022, cel mai bun marcator din a doua ligă de fotbal a Italiei va primi un premiu dedicat lui Paolo Rossi, intitulat „Premiul Pablito”. Fostul mare atacant a fost golgheterul Serie B în 1977, când juca la Vicenza, iar un an mai târziu a repetat performanța pe prima scenă a fotbalului italian.

ADVERTISEMENT

„Aceasta este o operă de artă unică. Paolo Rossi a fost un campion mondial uriaș și îi reprezintă pe marii fotbaliști care au plecat de jos, din Serie B”, a declarat Mauro Balata, președintele Serie B.

ADVERTISEMENT