Sport

Știrile zilei din sport, luni, 20 decembrie. Imagini șocante cu o pugilistă după ce a încasat nu mai puțin de 236 de lovituri din plin

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de luni, 20 decembrie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
Stirile zilei din sport luni 20 decembrie Imagini socante cu o pugilista dupa ce a incasat nu mai putin de 236 de lovituri din plin
ADVERTISEMENT
20-12-2021
19:37

Imagini șocante cu o pugilistă după ce a încasat nu mai puțin de 236 de lovituri din plin

Pugilista Amanda Serrano, din Puerto Rico, a ajuns la 28 de victorii consecutive în boxul profesionist. Aceasta a întâlnit-o pe Miriam Gutierez, de 38 de ani, în fața căreia nu a avut emoții prea mari.

Amanda a fost de neoprit în ring și s-a luptat feroce, fără nicio șansă pentru adversară, care a primit nu mai puțin de 236 de lovituri din plin.

La finalul meciului, Miriam a dorit să facă o poză cu Amanda în semn de respect, dar poza a surprins un aspect cutremurător, și anume figura sa după ce a primit toate loviturile din partea sportivei din Puerto Rico.

Fața lui Miriam Gutierez. Sursă foto: Instagram
Fața lui Miriam Gutierez. Sursă foto: Instagram
20-12-2021
16:54

Oficialii lui Caliari, unde este legitimat și Răzvan Marin, i-au exclus din lot pe Godin și Caceres

Cagliari este penultima în Serie A după 18 etape, cu un singur succes și 7 remise. Extrem de nemulțumiți de situație, oficialii grupării sarde au decis să renunțe la serviciile veteranilor uruguayeni Diego Godin și Martin Caceres.

”Sunt oameni care nu sunt demni să îmbrace tricoul lui Cagliari”, a declarat directorul sportiv al clubului, Stefano Capozucca, după ultima umilință din campionat 0-4 cu Udinese.

Diego Godin este unul dintre cei mai selecționați fotbaliști din naționala Uruguayului, cu 115 selecții, în vreme ce Martin Caceres este și el în top, cu 110 partide pentru reprezentativa sud-americană.

20-12-2021
13:49

MSV Duisburg - VfL Osnabruck, primul meci din Germania abandonat din cauza rasismului

Partida dintre echipele MSV Duisburg şi VfL Osnabruck, din liga a treia, este prima abandonată în Germania din cauza insultelor rasiste adresate unui jucător.

Conform goal.com, Aaron Opuku de la oaspeți ar fi fost ţinta unor strigăte de maimuţe din tribunele stadionului din Duisburg, în momentul în care executa un corner, iar arbitrul Nicolas Winter a decis să întrerupă jocul și să trimită echipele la vestiare.

Poliția germană l-a reținut imediat pe autoprul incidentului, un bărbat în vârstă de 55 de ani. Conform martorilor, acesta ar fi strigat ”Maimuţă, tu oricum nu poţi bate cornerul”, dar insulta nu i s-ar fi adresat lui Opoku, ci colegului acestuia, Florian Kleinhansl, jucător de culoare albă.

Termenul ”maimuţă” sau ”Affe” în limba germană are caracter rasist doar dacă este utilizat contra unei persoane de culoare, dar în general este folosit ca o insultă obişnuită. Federaţia Fermană de Fotbal analizează cazul şi ar putea solicita rejucarea meciului, situaţie preferată de ambele cluburi.

20-12-2021
12:41

Rafael Nadal s-a retras de la Australian Open

Fostul număr unu mondial a fost infectat cu COVID-19 și a anunțat oficial că nu va putea participa la primul turnel de Grand Slam al anului, Australian Open.

„Bună ziua tuturor! Țin să vă anunț că la întoarcerea mea acasă după turneul de la Abu Dhabi, am ieșit pozitiv la COVID la testul PCR care a fost făcut la sosirea în Spania.

Atât în Kuweit, cât și în Abu Dhabi, am trecut controale la fiecare două zile și toate au ieșit negative, cel mai recent fiind vineri, pentru care am primit rezultatele sâmbătă. Trec prin momente neplăcute, dar am încredere că mă voi face bine puțin câte puțin.

Acum sunt izolat acasă și am raportat rezultatul persoanelor care au intrat în contact cu mine. Ca urmare a situației, trebuie să am flexibilitate deplină în ceea ce privește programul meu. Îmi voi analiza opțiunile în funcție de evoluția stării mele. Vă voi ține la curent cu orice decizie privind viitoarele mele turnee! Vă mulțumesc anticipat tuturor pentru susținere și înțelegere”, a fost mesajul lui Nadal pe contul său de Instagram.

20-12-2021
09:28

Horațiu Feșnic, promovat de UEFA la rangul „Elite”

Comisia de Arbitri a UEFA a decis să îl promoveze pe Horațiu Feșnic la rangul de „Elite” categoria întâi, chiar dacă în Casa Pariurilor Liga 1 a fost aspru criticat în acest sezon pentru prestațiile sale.

Cele mai importante erori ale lui Feșnic au fost la meciurile  FCSB – Sepsi (1-1), FC Botoșani – U Craiova 1948 (1-1) și Chindia – U Craiova 1948 (0-3).

20-12-2021
08:03

Corentin Tolisso ar putea ajunge gratis la Real Madrid

Real Madrid este pe cale să mai dea o lovitură pe piața transferurilor și să-l aducă liber de contract din vară pe mijlocașul Corentin Tolisso de la Bayern Munchen.

Conform site-ului footmercato.com, ”galacticii” sunt în căutarea unui jucător pentru centrul terenului și au pus ochii pe francezul de 27 de ani care își încheie la finalul sezonului înțelegerea cu gruparea bavareză.

În cazul în care va ajunge la un acord cu Real Madrid, Tolisso ar fi al doilea jucător de la Bayern care pleacă liber de contract pentru a juca pe Santiago Bernabeu în ultima perioadă, după fundașul austriac David Alaba, ajuns în Spania la începutul sezonului.

Corentin Tolisso reprezintă o țintă viabilă pentru mai multe cluburi europene deoarece poate fi adus fără sumă de transfer. În ultima perioadă s-a scris că de serviciile sale sunt interesate PSG, Juventus Torino, Inter Milano, Tottenham Hotspur și AS Roma.

20-12-2021
06:08

Niculescu, învingătoare la Limoges

Perechea Monica Niculescu/Vera Zvonareva (România/Rusia), cap de serie numărul 1, a câştigat proba de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 125 de la Limoges.

Niculescu şi Zvonareva au învins în finală, scor 6-4, 6-4, echipa franceză Estelle Cascino/Jessika Ponchet. Învingătoarele vor primi un premiu total în valoare de 4.840 de euro şi câte 160 de puncte WTA. Învinsele vor fi recompensate cu 3.468 de euro şi 95 de puncte.

Dennis Man, doar rezervă la Parma

Atacantul Dennis Man a fost doar rezervă în meciul pe care echipa sa, Parma, l-a câștigat în deplasare, scor 2-0, în fața formației Alessandria, în etapa a 18-a din Serie B.

Internaționalul român nu a reușit să-l convingă nici pe antrenorul Giuseppe Iachini să-i acorde șanse și există posibilitatea să plece de la Parma în această iarnă, el reprezentând o țintă pentru Galatasaray Istanbul.

ADVERTISEMENT

Celălalt român din lotul parmegianilor, Valentin Mihăilă, nu a putut evolua din cauza unei accidentări. După această victorie, Parma a urcat pe locul 13 în clasament, cu 23 de puncte, la cinci puncte de Frosinone, formație aflată pe poziția a 8-a, ultima care asigură participarea în barajul de promovare.

Shuai Peng dezminte acuzațiile de agresiune sexuală

Jucătoarea chineză de tenis Shuai Peng a declarat că nu a acuzat niciodată pe nimeni de agresiune sexuală şi că postarea ei de pe reţelele de socializare, pe care a făcut-o la începutul lunii trecute, a fost înţeleasă greşit.

ADVERTISEMENT

”În primul rând, trebuie să subliniez un punct care este extrem de important, nu am spus sau scris niciodată că cineva m-a agresat sexual. Trebuie să subliniez clar acest punct”, a afirmat Peng într-un videoclip postat de Lianhe Zaobao, un site de presă din Singapore.

Ea a mai spus că postarea ei pe Weibo, care a fost eliminată rapid, a fost o ”chestiune privată”. Peng, în vârstă de 35 de ani, a adăugat că oamenii nu au înţeles ce a vrut să spună, cu privire la postarea ei de pe Weibo, fără să detalieze. Jucătoarea a explicat că a locuit acasă, la Beijing, fără supraveghere. Peng nu l-a menţionat în niciun fel pe fostul vicepremier Zhang Gaoli.

ADVERTISEMENT

Incidente violente la derby-ul Olandei

Mai multe scene de violență au avut loc înaintea marelui derby al fotbalului olandez dintre Feyenoord Rotterdam și Ajax Amsterdam, în ciuda faptului că meciul s-a jucat cu porțile închise, din cauza măsurilor de siguranță împotriva Covid-19 impuse de autorități.

Fanii gazdelor s-au adunat în număr mare în fața stadionului De Kuip cu mult înainte de startul întâlnirii, iar la sosirea autocarului oaspeților l-au atacat cu fumigene şi focuri de artificii.

ADVERTISEMENT

Forțele de ordine au intervenit pentru calmarea spiritelor, dar suporterii lui Feyenoord nu s-au dat bătuți și au aruncat spre aceștia cu materiale pirotehnice şi sticle. Poliția a fost nevoită să folosească tunuri cu apă pentru a calma spiritele și a făcut arestări în rândul fanilor turbulenți.

ADVERTISEMENT