LIVE Actualizat 20-09-2021
18:07

Știrile zilei din sport, luni 20 septembrie. Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Ostrava

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de luni 20 septembrie
20.09.2021 | 15:44
Stirile zilei din sport luni 20 septembrie Sorana Cirstea eliminata in primul tur la Ostrava
ADVERTISEMENT
20-09-2021
18:07

Cîrstea a pierdut la debut, la Ostrava

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 37 WTA, a ratat calificarea în turul doi al turneului WTA 50 de la Ostrava, dotat cu premii de 565.530 de dolari.

Românca a fost învinsă, în runda inaugurală, scor 4-6, 4-6, după aproape o oră și jumătate de Anett Kontaveit din Estonia, poziția 30 în ierarhia mondială. Pentru participarea la competiția din Cehioa, Cîrstea va primi 1 punct WTA și un cec în valoare de 6.650 de dolari.

20-09-2021
13:24

Programul meciurilor din etapa a 11-a a Ligii 1

LPF a anunțat programul partidelor din etapa a 11-a a Ligii 1, în care va avea loc derby-ul dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova.

  • Vineri, 1 octombrie
  • ora 18:00 CS Mioveni – FC Argeș
  • ora 21:00 Chindia Târgoviște – FCSB
  • Sâmbătă, 2 octombrie
  • ora 16:30 Dinamo București – UTA Arad
  • ora 19:30 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Rapid București
  • Duminică, 3 octombrie
  • ora 16:00 FC Voluntari – Farul Constanța
  • ora 18:00 CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș
  • ora 21:00 FC U Craiova – Universitatea Craiova
  • Luni, 4 octombrie
  • ora 20.30 Academica Clinceni – FC Botoșani
20-09-2021
12:43

PSG are maximum de puncte în Franța, dar Pochettino ar putea fi demis. Messi e de vină

Transferul mileniului în fotbal produce efecte și în afara terenului. Antrenorul lui PSG, Mauricio Pechettino l-a întărâtat pe Lionel Messi, achiziția vedetă a vicecampioanei Franței și ar putea fi demis.

Pochettino l-a înlocuit pe Messi în minutul 76 al meciului cu Lyon, iar starul argentinian nu a digerat decizia tehnicianului. A refuzat să dea mâna cu acesta și ia aruncat o privire ucigătoare.

Presa din Franța notează că oficialii lui PSG l-ar fi contactat deja pe Zinedine Zidane pentru a-i oferi postul de antrenor principal.

Messi are un început slab de aventură la PSG. Nu a marcat nici un gol ,și s-a remarcat doar când a primit un cartonaș galben. Cu toate acestea se pare că antrenorul va plăti pentru neadaptarea fotbalistului la gruparea de pe Parc des Princes.

20-09-2021
05:28

Performanțe extraordinare pentru sportivii români la CE de gimnastică aerobică

Delegația României a cucerit 11 medalii, dintre care două de aur, la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Pesaro (Italia).

În întrecerile seniorilor, în finala probei de grup, România, în formula Gabriel Bocşer, David Gavrilovici, Teodora Cucu, Mihai Alin Popa şi Daniel Ţavoc, au cucerit titlul continental devansând Italia și Ungaria.

Medaliile de argint au fost cucerite în probele de trio, de echipa a doua a României (Teodora Cucu, David Gavrilovici, Daniel Ţavoc), respectiv în întrecerea pe echipe.

Cele două medalii de bronz au revenit Teodorei Cucu, la individual feminin, respectiv la dans aerobic, România concurând în formula Maria Bianca Becze, Sandra Dincă, Sarmiza Niculescu, Roberta Pleşa, Alina Radu, Flavia Sentea, Selena Şotângă, Steliana Stoenescu.

Salba de medalii a fost completată de alte 6 clasări pe podium, o medalie de aur, trei de argint şi două de bronz, în întrecerile juniorilor.

Răzvan Lucescu, la primul succes în campionatul Greciei, în noul mandat

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus, duminică, cu scorul de 1-0, în deplasare, la Asteras Tripolis, acesta fiind primul succes obținut de tehnicianul român în noul său mandat pe banca echipei alături de care a cucerit un titlu și două Cupe în precedenta perioadă petrecută la PAOK.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat din lovitură de la 11 metri de Vierinha (min. 27). Alexandru Mitriță a fost titular și a evoluat până în minutul 78.

ADVERTISEMENT

”A fost un joc foarte dificil. Discutasem că trebuie să câștigăm în orice mod și cu orice sacrificiu și asta am făcut. Este o chestiune de spirit și mentalitate pe care vrem să o construim”, a declarat Răzvan Lucescu, citat de gazzetta.gr.