LIVE Actualizat 23-08-2021
17:33

Știrile zilei din sport, luni, 23 august. Joshua Kimmich și-a decis viitorul: „Am o echipă cu care pot realiza orice”

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport ale zilei de luni, 23 august
Stirile zilei din sport luni 23 august Joshua Kimmich sia decis viitorul Am o echipa cu care pot realiza orice
ADVERTISEMENT
23-08-2021
17:33

Joshua Kimmich rămâne la Bayern Munchen. A semnat prelungirea contractului

În ciuda zvonurilor care indicau o despărțire de Bayern Munchen, Joshua Kimmich a decis să-și prelungească înțelegerea până în 2025. Anunțul a fost făcut chiar de el, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cel mai important motiv pentru prelungirea contractului este că mă pot bucura de pasiunea mea în fiecare zi, aici, la FC Bayern. Am o echipă cu care pot realiza orice”, a declarat fundașul german.

23-08-2021
16:28

Un star de la PSG, „out” între trei și patru săptămâni

Mauro Icardi a primit vești proaste din partea medicilor lui PSG, starul argentinian ieșind accidentat în duelul cu Brest, scor 4-2.

Icardi are o entorsă musculară, motiv pentru care nu a mai putut continua nici meciul din campionat, Mauricio Pochettino înlocuindu-l în minutul 86 cu Arnaud Kalimuendo.

23-08-2021
14:50

România U21 - Anglia U21, pe noul stadion din Ghencea

Naționala U21 a României va disputa meciul de pregătire împotriva reprezentativei similare a Angliei pe noua arenă din Ghencea, unde evoluează CSA Steaua. Anunțul a fost făcut chiar de suporterii roș-albaștrilor, printr-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

Programat iniţial pe Arcul de Triumf, meciul de pregătire din septembrie al naţionalei conduse de Florin Bratu se va disputa pe Stadionul Steaua, informează frf.ro. Meciul România U21 – Anglia U21 va avea loc vineri, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Steaua, iar partida contra Georgiei U21 se va disputa marţi, 7 septembrie, de la aceeaşi oră, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Duelul tricolorilor U21 contra Angliei va fi primul jucat de o naţională pe Stadionul Steaua. Cele două amicale ale tricolorilor lui Florin Bratu sunt partide de pregătire înaintea Campionatului European.

În 2023, România va participa la a treia ediţie consecutivă de EURO, de această dată în calitate de gazdă, alături de Georgia. Semifinalistele ediţiei de peste doi ani vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024”, a transmis Asociația Steliștilor 1947.

23-08-2021
13:05

Jordi Alba a acceptat reducerea cu 25% a salariului

Fundașul stânga al celor de la Barcelona, Jordi Alba a acceptat reducerea de la salariu cu 25% și o parte a remuneraţiei lui va fi amânată până în 2024, informează mundodeportivo.es.

La nouă zile după ce a fost anunţată reducerea salariului lui Gerard Pique, FC Barcelona şi Jordi Alba au ajuns la un acord total similar, din cauza problemelor financiare suferite de clubul catalan. Contractul actual al jucătorului expiră în 2024.

23-08-2021
12:10

Istvan Kovacs va arbitra un meci în Europa League

Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce partida dintre Zaria Lugansk şi Rapid Viena, care se va juca joi, de la ora 19:30, la Zaporoje, în manşa secundă a play-off-ului Europa League la fotbal. În prima manșă Rapid Viena s-a impus cu scorul de 3-0

Kovacs a mai condus un meci în acest sezon în cupele europene, pe cel dintre Şahtior Doneţk şi KRC Genk (2-1), din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, pe 10 august.

23-08-2021
09:20

Andy Murray s-a calificat în turul doi la turneul de la Winston-Salem

Andy Murray, s-a calificat dumincă noapte în turul al doilea al turneului de la Winston-Salem. 

Britanicul trebuia să joace inițial cu australianul Nick Kyrgios, dar numărul 85 mondial a abandonat chiar cu câteva ore înainte de meci, astfel că în locul său a intrat Noah Rubin.

Americanul nu a reușit să-i pună probleme lui Andy Murray, iar acesta s-a impus scor 6-2, 6-0 în mai puțin de o oră de joc. Pentru fostul număr 1 mondial urmează acum partida cu americanul Frances Tiafoe

23-08-2021
07:20

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan și-au aflat primele adversare din turneul de la Chicago. Când vor debuta

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan și-au aflat primele adversare din turneul de la Chicago.

Sorana Cîrstea se afla deja pe tabloul principal. Aceasta va debuta luni, ora 23:00, împotriva Terezei Martincova (26 de ani, 60 WTA). Românca este a doua favorită la turneul din America, principala favorită fiind Elena Svitolina (6 WTA).

Spre deosebire de Sorana, Ana Bogdan a fost nevoită să joace în calificări. Ea a bătut-o pe belgianca Kimberly Zimmermann (locul 512 WTA) în ultimul tur al calificărilor, scor 6-1, 6-2. Următorul duel al româncei va avea loc împotriva britanicei Heather Watson. (29 de ani, 119 WTA). Meciul va avea loc luni, la ora 19:00

Xherdan Shaqiri e aproape de un transfer la Lyon

Extrema dreaptă mai are contract până în 2022 cu Liverpool, însă cormoranii sunt aproape să îl cedeze. Elvețianul originar din Kosovo a primit acceptul să meargă în Franța să efectueze vizita medicală și va semna în curând cu francezii.

Liverpool va încasa astfel 9,5 milioane de euro și va scăpa și de salariul jucătorului pe care încearcă să îl vândă de aproape un an de zile. Shaqiri a ajuns în 2018 la Liverpool de la Stoke City, pentru 14,7 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 29 de ani care a câștigat cu Liverpool Liga Campionilor, titlul în Premier League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor este evaluat conform transfermarkt la 12 milioane de euro.

Asleigh Barty a ajuns la al cincilea turneu câștigat în acest sezon

Liderul din clasamentul WTA, Ashleigh Barty, a câștigat și trofeul de la Cincinnatti și a ajuns la 13 titluri în carieră. Barty a învins-o în doar o oră și 13 minute, scor 6-3, 6-0 pe Jil Teichmann și a atins cifra de 40 de victorii în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Astfel, australianca va petrece cea de-a 83-a săptămână pe prima poziție. Teichmann a fost surpriza acestui turneu, după ce a venit din calificări și a eliminat pe rând pe Naomi Osaka, Karolina Pliskova , cât și pe campioana olimpică Belinda Bencic.