Sport

Știrile zilei din sport, luni, 25 aprilie. Imagini halucinante! Un arbitru a fost bătut pe teren, după ce a arătat două cartonașe roșii. Video

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de luni, 25 aprilie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
25.04.2022 | 09:33
Stirile zilei din sport luni 25 aprilie Imagini halucinante Un arbitru a fost batut pe teren dupa ce a aratat doua cartonase rosii Video
Un arbitru a fost bătut pe teren, după ce a arătat două cartonașe roșii
ADVERTISEMENT
25-04-2022
18:58

Un arbitru a fost bătut pe teren, după ce a arătat două cartonașe roșii

Partida Renaissance Sportif de Berkane – Al Masry, 1-0, din sferturile de finală a Cupei Confederaţiei Africane, a oferit momente halucinante.

Arbitrul tunisian Sadeq al Salmi a fost bătut de un membru al staff-ului formaţiei Al Masry, după ce a eliminat doi jucători, la finalul meciului.

 

25-04-2022
17:55

Benfica U19 a câştigat UEFA Youth League

Benfica U19 este noua campioană din UEFA Youth League, Liga Campionilor pentru echipele U19 din Europa. Lusitanii au învins-o fără drept de apel pe RB Salzburg U19, scor 6-0, după golurile marcate de Martim Neto (2), Henrique Araujo (15, 58, 89), Cher Ndour (53) şi Luis Semedo (69).

În trecut, Benfica U19 a mai jucat alte trei finale în UEFA Youth League, însă le-a pierdut pe toate: 0-3 cu Barcelona (2014), 1-2 cu RB Salzburg (2017) şi 2-3 cu Real Madrid (2020).

25-04-2022
16:27

Farul Constanța transferă gratis trei jucători din Liga 1

Farul Constanța pregătește din timp sezonul viitor, echipa patronată și antrenată de Gică Hagi fiind foarte aproape de a perfecta primele trei transferuri. Toți sunt jucători din Liga 1 și toți vin la malul mării din postura de jucători liberi de contract.

Primii doi provin de la Academica Clinceni, echipă ce se află în pragul desființării. Este vorba despre mijlocaşul defensiv francez Jeremy Corinus (25 de ani) și despre fundaşul dreapta belgian Ayrton Mboko (24 de ani), care s-au despărțit de ilfoveni din cauză că nu au primit niciun salariu.

A treia achiziție a „marinarilor” ar putea fi una de top. Este vorba despre Ion Gheorghe (24 de ani) de la FC Voluntari, jucător care refuză să-și prelungească înțelegerea ce expiră în luna iunie. Negocierile sunt avansate, șansele de a se finaliza fiind foarte mari, după cum anunță Orange Sport.

„Îmi doresc să am parte de o nouă provocare. Am patru ani aici, simt nevoia de o schimbare, am spus asta şi conducerii”, spunea Ion Gheorghe, în urmă cu două săptămâni, după înfrângerea Voluntariului din deplasare cu FCSB.

25-04-2022
15:19

Încă un jucător român a debutat pentru Juventus

Fotbalistul român Gabriele Boloca (21 de ani) a debutat, duminică, în fotbalul profesionist, la seniori, pentru Juventus. Acesta evoluează pe postul de fundaș central și a fost titular pentru Juventus U23 în meciul cu Legnano, din Serie C.

Partida a fost câștigată de formația torineză cu scorul de 3-2.

25-04-2022
13:42

Mircea Lucescu este pe lista scurtă de posibili antrenori ai lui Fenerbahce

Cu viitorul incert pe banca lui Dinamo Kiev, din cauza războiului din Ucraina, Mircea Lucescu ar putea accepta o nouă provocare la 76 de ani. El s-ar putea întoarce în Superliga Turciei, la Fenerbahce, marea rivală a fostelor sale formații Galatasaray și Beșiktaș.

Presa de la Istanbul susține că Fener se va despărți la finalul sezonului de Ismail Kartal, care a preluat echipa în ianuarie, iar numele lui Mircea Lucescu ar figura printre posibilii înlocuitori.

Principalul favorit este portughezul Jorge Jesus, care întârzie să dea un răspuns conducătorilor turci. Bașkanii mai au deocamdată răbdare, însă dacă nu vor ajunge cât de curând la un acord cu portughezul vor apela la varianta „B”, reprezentată de Lucescu.

25-04-2022
12:48

Real Madrid a transferat un portar de la Mallorca

Real Madrid a perfectat transferul portarului Ferran Quetglas (16 ani) de la Mallorca.

Tânărul goalkeeper va evolua pentru echipa secundă a madrilenilor, însă acesta este văzut ca urmașul lui Thibault Courtois, actualul portar al primei echipe.

25-04-2022
11:36

WTA a anunțat că niciun turneu din circuitul mondial nu va fi găzduit de China

Niciun turneu WTA nu se va desfășura anul acesta în China. Decizia aparține WTA și a fost dictată ca urmare a dispariției vreme de câteva săptămâni a jucătoarei Peng Shuai

Sportiva chineză Peng Shuai a fost dată dispărută anul trecut după ce a acuzat un lider chinez că a agresat-o sexual.

”Suntem deciși să găsim o soluție în cazul lui Peng Shuai, o soluție cu care Peng, guvernul chinez și noi înșine să ne simțim confortabil. Nu avem nicio intenție să ne depărtăm de China.

Ne-am suspendat operațiunile acolo pentru moment și vom continua să facem acest lucru până când vom ajunge la o rezoluție”, a transmis WTA.

25-04-2022
10:31

Baschetbalistul Rudy Gobert, 25.000 de dolari amendă pentru înjurături

Baschetbalistul francez al echipei Utah Jazz, Rudy Gobert, a fost drastic sancționat de NBA după ce a înjurat în timpul unui interviu, în direct la TV.

25.000 de dolari va scoate din buzunar conducătorul de joc al celor de la Utah, pentru limbajul său din timpul interviului după ce echipa lui a învins-o pe Dallas cu 100-99.

25-04-2022
09:09

Walter Zenga vrea să preia naționala Nigeriei

Liber de contract din 2020, după despărțirea de Cagliari, Walter Zenga este decis să revină în iarbă și vizează postul de selecționer al reprezentativei Nigeriei.

”Super vulturii” au ratat calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar, iar Federația caută un nou selecționer, care să îl înlocuiască pe neamțul Gernot Rohr.

Dacă va fi numit pe banca Nigeriei, pentru Walter Zenga va fi prima experiență în calitate de selecționer.  

25-04-2022
08:22

Adrian Manea, legenda fotbalului bănățean, s-a stins din viață

Fotbalul timișorean, dar și românesc, este în doliu. Adrian Manea, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria Politehnicii Timișoara, s-a stins din viață în ziua de Paști, anunță opiniatimișoarei.ro.

Fostul mijlocaș a făcut parte din echipa Politehnicii Timișoara care a cucerit Cupa României în sezonul 1979/1980, învingând în finala pe Steaua București cu scorul de 2-1.

În același an, Adrian Manea a contribuit la unul dintre cele mai mari rezultate din istoria fotbalului timișorean. A înscris golul Politehnicii de pe Celtic Park, în eșecul 1-2 cu Celtic Glasgow, în primul tur din Cupa Cupelor.

În manșa a doua bănățenii s-au impus cu 1-0 și s-au calificat și grație golului marcate de Manea, în Scoția.

25-04-2022
07:18

Real Madrid a ajuns la un acord pentru transferul lui Antonio Rudiger

Aflat la final de contract cu Chelsea, fundașul german Antonio Rudiger a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu „The Blues” din cauza sancțiunilor financiare impuse clubului și a ajuns la un acord verbal cu Real Madrid.

Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Fabrizio Romano, care a mai precizat că detaliile contractului vor fi stabilite în perioada următoare, dar acesta va fi unul de lungă durată și cu salariu consistent pentru Rudiger, care va sosi gratis pe „Bernabeu”.

25-04-2022
06:27

Emma Răducanu, ”Revelația anului” în sportul mondial

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, numărul 11 în clasamentul WTA, a primit trofeul Laureus, categoria ”Revelația anului”.

Alături de sportiva cu origini românești, la aceeași categorie au mai fost nominalizați înotătoarea Ariarne Titmus din Australia, tenismenul rus Daniil Medvedev, atletul Neeraj Chopra (India), fotbalistul Barcelonei Pedri şi atleta Yulimar Rojas din Venezuela.

”Mulţumesc foarte mult Academiei Laureus pentru vot. Înseamnă foarte mult pentru mine să primesc acest premiu şi vreau să îi felicit pe ceilalţi nominalizaţi. Simt că a fost un an foarte bun, dar mai am mult de muncă. Mulţumesc foarte mult”, a transmis Emma Răducanu pe rețelele de socializare.

Trofeul Laureus pentru ”Sportivul anului” a fost atribuit pilotului olandez de Formula 1, Max Verstappen, iar la feminin a fost declarată câștigătoare atleta din Jamaica Elaine Thompson.

Cea mai sexy arbitră din lume a revenit pe teren

Karolina Bojar este considerată cea mai sexy femeie-arbitru din lume. Poloneza de 24 de ani a revenit pe teren după o perioadă în care a decis să călătorească în jurul lumii pentru a se redescoperi.

”Femeile au un șarm natural care ne permite să rămânem calme în timpul meciului, chiar și într-o situație tensionată. 

ADVERTISEMENT

În timpul jocului sunt diferite situații care pot genera un comportament agresiv. Meciul începe într-un climat drăguț și plăcut, cred că frumusețea ajută”, a punctat Karolina, citată de Daily Star.

Anastasia Potapova a câștigat turneul WTA de la Istanbul

Jucătoarea Anastasia Potapova a câștigat turneul WTA 250 de la Istanbul trecând în finală de Veronika Kudermetova, scor 6-3, 6-1.

ADVERTISEMENT

Pentru sportiva din Rusia acesta este primul trofeu în circuitul mondial WTA. Până la victoria de la Istanbul, rusoaica își mai trecuse în palmares două finale, la Moscova și la Tațkent.

În vârstă de 21 de ani, în prezent locul 122 WTA, fost numărul 1 mondial la junioare, a început greoi meciul cu Veronika Kudermetova, dar a spectaculos de la 1-3 în primul set, controlând autoritar duelul până la final.

ADVERTISEMENT

Fabio Quartararo a câştigat Marele Premiu al Portugaliei la MotoGP

Francezul Fabio Quartararo s-a impus, duminică, în Marele Premiu al Portugaliei, a cincea etapă din calendarul mondial la MotoGP.

Rutierul de la Yamaha a fost urmat pe podium de conaționalul său de la Ducati, Johann Zarco, şi de spaniolul Aleix Espargaro, pe o motocicletă Aprilia.

ADVERTISEMENT

Fabio Quartararo, alături de spaniolul Alex Rins, conduce și în clasamentul general al Campionatului Mondial de MotoGP, ambii având câte 69 de puncte. Aleix Espargaro completează podiumul cu 66 de puncte acumulate. Etapa a şasea va avea loc pe 1 mai, când este programat GP-ul Spaniei.

ADVERTISEMENT