LIVE Actualizat 09-08-2021
18:52

Știrile zilei din sport, luni 9 august. Steven Gerrard încântat de revenirea lui Ianis Hagi pentru meciul cu Malmo, din Liga Campionilor

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de luni 9 august.
09.08.2021 | 21:55
Stirile zilei din sport luni 9 august Steven Gerrard incantat de revenirea lui Ianis Hagi pentru meciul cu Malmo din Liga Campionilor
Ianis Hagi. Foto:hepta.ro
ADVERTISEMENT
09-08-2021
18:52

Ianis Hagi e apt de joc pentru manșa a doua cu Malmo

Ianis Hagi s-a accidentat în prima etapă a noului sezon din Scottish Premiership, când a și marcat primul gol al echipei sale. Ulterior a lipsit din lotul lui Rangers pentru partidele cu Malmo din Liga Campionilor, respectiv cu Dundee United din campionat.

Managerul campioanei Scoției a anunțat că internaționalul român este apt de joc pentru returul cu Malmo (1-2 în prima manșă) și că acest lucru va aduce un plus echipei sale.

Am fost destul de limitați săptămâna trecută, dar acum am motive de bucurie. Hagi se întoarce la echipă, Balogun este în formă și disponibil, Sakala este și el apt și va fi în lot. În aceeaşi situaţie este şi Alfredo. Aceste veşti sunt cu adevărat pozitive”, a declarat Gerrard, citat de thescottishsun.co.uk.

09-08-2021
14:05

Ecran uriaș pe stadionul CFR-ului pentru fanii care vor să vadă returul cu Young Boys

Oficialii campioanei României, CFR Cluj, au anunțat că vor instala un ecran gigantic pe propria arenă pentru ca fanii trupei lui Marius Șumudică să poată urmări împreună manșa a doua a întâlnirii dintre Young Boys Berna și CFR Cluj, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

”Vom avea și o firmă de catering de la care se va putea achiziționa tot ceea ce este nevoie. Accesul pe stadion se va putea face începând cu ora 20.00, doar în T1. Deci, toți cei care doresc sunt așteptați Gruia, la o bere, la o poveste, dar și pentru a le transmite băieților, de la distanță, gândurile noastre pozitive”, arată organizatorii.

În primul joc, disputat săptămâna trecută la Cluj, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. Dacă o va elimina pe Young Boys Berna, CFR Cluj se va duela cu Slavia Praga sau cu Ferencvaros în play-off-ul Ligii Campionilor.

09-08-2021
11:52

Mircea Sandu și soția sa au fost achitați în dosarul de luare de mită

Curtea de Apel București i-a achitat definitiv pe Mircea Sandu, fostul președinte FRF, și soția sa, Elisabeta Sandu, în dosarul de luare de mită în care erau acuzați de complicitate.

„DP.937/A/În baza art. 421 pct. 1 lit. b Cod procedură penală respinge, ca nefondat, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de casaţie şi Justiţie – D.N.A. împotriva sentinței penale nr. 1168 din data de 08.10.2020 pronunțate de Tribunalul Bucureşti, Secţia I Penală, în dosarul nr. 17005/3/2019. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de către stat în apel rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia inculpatului, a părţii civile şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 09.08.2021”, se arată în minuta instanței.

Procurorii l-au acuzat pe Mircea Sandu că „la data de 2 octombrie 2009, în calitate de președinte al Federației Române de Fotbal, beneficiind de ajutorul soției sale Sandu Elisabeta, a primit cu titlu de mită, suma de 724.000 lei, de la două persoane fizice, una fiind reprezentanta unei societăți de avocatură”.

În rechizitoriul DNA, mai era notat faptul că banii respectivi au ajuns la Mircea Sandu, pentru ca FRF să încheie cu societatea de avocatură două contracte de asistență juridică, aspect materializat prin semnarea celor două documente la data de 20 octombrie 2009.

09-08-2021
07:18

Dragoș Săvulescu, ex-acționar la Dinamo, a fost reținut în Grecia

Poliția Română a anunțat că Dragoș Săvulescu, fostul acționar al lui Dinamo, a fost reținut în Grecia.

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, Dragoş Săvulescu a fost reţinut, de autorităţile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos)”, a transmis, luni, Poliţia Română, citată de news.ro.

Potrivit sursei citate, Săvulescu va fi prezentat instanței, în cursul zilei de luni, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Având în vedere că nu s-a predat, omul de afaceri a fost dat în urmrire internațională de autoritățile din România.

09-08-2021
05:57

Barcelona a învins-o pe Juventus, fără Leo Messi! Jucătorii catalani care au fost huiduiți de fani

Barcelona a învins-o categoric pe Juventus, 3-0, în ultimul amical al verii, din Trofeul Gamper. Golurile partidei au fost marcate de Depay, Braithwaite și Puig.

Potrivit MARCA, Samuel Umtiti, Gerard Pique și Miralem Pjanic au fost huiduiți de fanii catalani.

„Este o situație foarte complicată. Lumea are dreptul să fie nemulțumită. Înțeleg ca fanii să-și exprime nemulțumirile, dar aș spune că trebuie să rămânem uniți. Huiduielile nu ajută, chiar dacă lumea e dezamăgită”, a declarat Gerard Pique, la finalul partidei.

Echipele de start din Barcelona – Juventus:

Barcelona: Neto – Dest, Araujo, Pique, Jordi Alba – S.Roberto, Busquets – Demir, Griezmann, Depay – Braithwaite
Au mai jucat: Emerson, Balde, Umtiti, Raman, Nico, Collado, Puig
Rezerve neutilizate: Pena, Coutinho, Pjanic, Pjanic
Antrenor: Ronald Koeman

Juventus: Szczesny – De Sciglio, De Ligt, Rugani, Alex Sandro – Cuadrado, Bentancur, Ramsey, Bernardeschi – Morata, Cristiano Ronaldo
Au mai jucat: Perin, Ranocchia, Pellergrini, McKennie, Marques, Kulusevski, De Winter, Danilo, Chiesa, Chellini, Bonucci
Rezerve neutilizate: Pinsoglio
Antrenor: Massimiliano Allegri

09-08-2021
05:57

Dragoș Nedelcu, integralist la Fortuna Dusseldorf, în primul meci din Cupa Germaniei! Echipa internaționalului român s-a impus cu un scor „fluviu”

Dragoș Nedelcu a fost integralist în partida Oldenburg – Fortuna Dusseldorf, 0-5, din primul tur al Cupei Germaniei.

Golurile partidei au fost marcate de Hennings (două goluri), Kownacki, Shipnoski şi Abbes (autogol).

Dragoș Nedelcu (24 de ani) a fost împrumutat de Dusseldorf, în vara acestui an, de la FCSB.

Manchester United a dat lovitură! Ce sumă ar urma să primească după transferul lui Romelu Lukaku la Chelsea

Romelu Lukaku este aproape de o revenire la Chelsea, pentru o sumă uriașă: 130 de milioane de euro.

În urma acestei mutări, Manchester United, fosta echipă a lui Lukaku, ar urma să primească 6.5 milioane de euro. Potrivit Mirror, transferul lui Lukaku de la Manchester United la Inter Milano, din 2019, a inclus și o clauză conform căreia echipa engleză trebuie să primească 5% dintr-un viitor transfer al belgianului.

ADVERTISEMENT
Tags: