Sport

Știrile zilei din sport, marți, 24 august. Probleme pentru Rangers. Au fost depistate mai multe cazuri de Covid-19 înaintea meciului din Europa

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport ale zilei de luni, 23 august
24.08.2021 | 23:45
Stirile zilei din sport marti 24 august Probleme pentru Rangers Au fost depistate mai multe cazuri de Covid19 inaintea meciului din Europa
ADVERTISEMENT
24-08-2021
20:51

Cazuri de Covid-19 la Rangers. Mai mulți jucători au fost testați pozitiv

Rangers se confruntă cu mai multe cazuri de Covid-19 înaintea meciului decisiv pentru calificarea în grupele Europa League. Deși comunicatul echipei pentru care evoluează și Ianis Hagi nu oferă o asemenea informație, presa scoțiană susține că în cauză sunt atât jucători, cât și membri ai staff-ului tehnic.

Rangers confirmă că în timpul rutinei de testare au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus. Cei găsiți pozitivi se află în autoizolare alături de apropiații lor.

Am ținut cont cu strictețe de proceduri și protocoale. De la începutul pandemiei, Rangers a colaborat cu Guvernul Scoției și Federația de Fotbal din Scoția pentru a ne asigura că staff-ul nostru este în siguranță. Asta vom face și în continuare”, a anunțat campioana Scoției.

24-08-2021
19:58

Salvatorul lui Christian Eriksen va primi premiul președintelui UEFA

Pentru intervenția salvatoare din meciul de debut al Danemarcei la Euro 2020, când Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în urma unui stop-cardio respirator, căpitanul Simon Kjaer va primi – alături de întregul staff medical care i-a salvat viața mijlocașului – premiul președintelui UEFA.

În acest an, premiul Preşedintelui transcede fotbalul. El foloseşte pentru a reaminti cât de importantă este valorea vieţii. Am cea mai mare admiraţie pentru medici şi personalul medical. Reacţia şi calmul lor au fost cruciale în reanimarea lui Christian.

Îi sunt recunoscător lui Simon Kjaer pentru calităţile de lider exemplare şi curajul imens de care a dat dovadă în această situaţie. Aş vrea să adresez cele mai bune urări lui Christian Eriksen şi familiei sale şi recuperare uşoară”, a transmis Alexander Ceferin.

24-08-2021
19:22

Cluburile din Premier League nu-și lasă jucătorii la naționale

Cluburile din Premier League le vor interzice jucătorilor să participe în această toamnă la acțiunile echipelor naționale, dacă provin din țări aflate în scenariul roșu. Decizia a fost luată în unanimitate, dat fiind faptul că aceștia s-ar vedea nevoiți, la întoarcerea în țară, să rămână în carantină timp de 10 zile.

Printre starurile care nu vor putea răspunde prezent convocărilor se numără Salah, Firmino, Alisson sau Fabinho. „Decizia vizează aproximativ 60 de jucători care urmau să călătorească în 26 de țări aflate în scenariul roșu”, au transmis oficialii Premier League.

24-08-2021
13:01

Achahbar a fost exclus din lotul lui Sepsi

Leo Grozavu face „curățenie” la Sepsi după debutul slab de sezon. Anass Achbar – mijlocaș olandez cu origini marocane și unul dintre oamenii de bază până mai ieri – a fost exclus din lot pe o perioadă nedeterminată.

Potrivit gsp.ro, tehnicianul este nemulțumit nu doar de Randamentul din teren, ci și de parametrii extrem de slabi pe care „decarul” îi are la ora actuală. Decizia ar fi fost comunicată deja inclusiv conducerii.

Nu mai apare în echipă deoarece nu se pregătește cum trebuie. Nu e ceea ce eu aștept. Am avut multe discuții cu el. Nu aduce niciun plus acum. I-am tot dat șanse!

Am vorbit, am căutat să-i găsesc coarda sensibilă, n-am reușit, am hotărât să nu mă bazez pe serviciile lui. Vedem ce se va decide în cadrul clubului, eu nu mă bazez pe el, clubul decide dacă îl mai ține sau nu”, a explicat Grozavu.

24-08-2021
07:11

Michael Oliver arbitrează meciul CFR Cluj - Steaua Roşie Belgrad

Arbitrul englez Michael Oliver va conduce la centru meciul CFR Cluj – Steaua Roşie Belgrad, programat, joi, 26 august, de la ora 21:30, în manşa secundă a play-off-ului Europa League.

Oliver va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Stuart Burt şi Simon Bennett. Rezervă va fi Darren England. În tur, Steaua Roşie a câştigat, scor 4-0.

24-08-2021
05:44

Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la turneul de la Chicago

Jucătoarea Ana Bogdan, locul 106 WTA şi cap de serie numărul 3, venită din calificări, a acces în turul doi al turneului de categorie WTA 250 de la Chicago.

Bogdan a beneficiat de abandonul sportivei britanice Heather Watson, locul 62 mondial, la scorul de 6-2, 1-0 pentru jucătoarea română. În turul doi, Bogdan va evolua cu rusoaica Varvara Gracheva, locul 88 WTA.

24-08-2021
05:43

Opt români, în calificări la US Open

România va fi reprezentată de opt sportivi în calificările de la US Open, șapte pe tabloul feminin și unul pe cel masculin.

La fete vom avea meciurile Irina Fetecău – Ana Konjuh (Croația, favorită 1), Gabriela Ruse (favorită 7) – Veronica Cepede Royg (Paraguay), Gabriela Talabă – Robin Anderson (SUA), Irina Bara (favorită 13) – Caroline Dolehide (SUA), Monica Niculescu – Maddison Inglis (Australia, favorită 28), Jacquelin Cristian (favorită 26) – Chloe Paquet (Franța) și Mihaela Buzărnescu – Katarzyna Kawa (Polonia).

Singurul reprezentant la băieți este Marius Copil, care îl va întâlni, în primul tur, pe bulgarul Dimitar Kuzmanov

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur al turneului de la Chicago

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost eliminată în primul tur al turneului de categorie WTA 250 de la Chicago.

Ea a fost învinsă, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, de Tereza Martincova din Cehia, locul 60 WTA, după un meci de aproape două ore. În faza următoare, sportiva cehă va evolua cu Se-Wei Hsieh din Taiwan, locul 81 WTA.

ADVERTISEMENT

Pentru prezenţa pe tablou principal, Cîrstea va primi un premiu de 2.770 de dolari şi un punct WTA.