Sport

Știrile zilei din sport, marți 31 august. Andrei Chindriș pleacă de la FC Botoșani. Fundașul s-a înțeles cu Santa Clara

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri sportive ale zilei de marți, 31 august.
31.08.2021 | 20:15
Stirile zilei din sport marti 31 august Andrei Chindris pleaca de la FC Botosani Fundasul sa inteles cu Santa Clara
ADVERTISEMENT
31-08-2021
17:14

Andrei Chindriș pleacă de la FC Botoșani. Acesta s-a înțeles cu Santa Clara

Presa din Portugalia anunță transferul lui Andrei Chindriș de la FC Botoșani. Conform acestora, Chindriș s-a înțeles cu echipa CD Santa Clara

Jurnaliștii din Portugalia anunță că Andrei Chindriș a semnat până în 2024 cu echipa din prima ligă portugheză, echipă care a terminat pe 6 sezonul trecut.

31-08-2021
14:43

Csikszereda şi-a aflat adversara din primul tur al Youth League

Campioana României la categoria de vârstă sub 21 de ani, Csikszereda, va evolua împotriva formaţiei campioanei Franţei, Angers, în primul tur al Youth League.

Primul meci va avea loc la Miercurea-Ciuc, pe data de 29 de septembrie, în timp ce returl se va disputa în Franța, pe 20 octombrie. Câștigătoarea dublei manșe ar urma să se înfrunte în turul al doilea, primul meci acasă, cu câştigătoarea dintre Gabala (Azerbaidjan) şi AZ Alkmaar (Olanda).

31-08-2021
08:55

Eduard Novak a terminat pe locul 8 cursa contratimp pe șosea la Jocurile Paralimpice

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, participă în aceste zile la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. El a ocupat locul 8 în cursa de contratimp pe șosea, categoria C4.

Pe prima treaptă a podiumului s-a clasat Patrik Kuril, din Slovacia, urmat de un alt slovac, Jozef Metelka și de reprezentantul Marii Britanii, George Peasgood.

Locul obținut de Novak vine după ce vineri, 27 august, a cucerit medalia de argint în proba de urmărire individuală 4000 de metri. La Jocurile Paralimpice, actualul ministru a mai cucerit trei medalii, în 2012, la Londra, ciclism – urmărire individuală, categoria C4 și ciclism – contratimp, categoria C4 și în 2008, la Beijing, ciclism – contratimp, categoria LC2. 

 

 

Brazilia a renunțat să convoace nouă fotbaliști din Premier League

Brazilia va aborda meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022 fără nouă jucători importanți, toți aceștia evoluând în Premier League. Decizia luată de sud-americani a venit în urma refuzului Ligii Profesioniste de Fotbal englez de permite ieșirea fotbaliștilor din țară din cauza pandemiei de coronavirus.

Fotbaliștii pe care nu se va putea baza Tite sunt Thiago Silva (Chelsea), Richarlison (Everton), Ederson şi Gabriel Jesus (Manchester City), Raphinha (Leeds United), Alisson, Fabinho şi Firmino (Liverpool) şi Fred (Manchester United).

ADVERTISEMENT

Nici Matheus Nunes, de la Sporting Lisabona, nu va putea lua parte la acțiunea echipei naționale, pentru că nu are schema de vaccinare completă. Pe finalista de la Copa America o așteaptă trei meciuri de foc în calificările pentru CM 2022, cu Chile, Argentina și Peru, pe 2, 5 și 9 septembrie.