LIVE

Știrile zilei din sport, marți 6 iulie. Încă un transfer la CFR Cluj. Pe cine a adus campioana României

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de marți, 6 iulie
06.07.2021 | 12:45
Stirile zilei din sport marti 6 iulie Inca un transfer la CFR Cluj Pe cine a adus campioana Romaniei
ADVERTISEMENT

Oficialii cluburilor din Liga 1 își freacă mâinile de bucurie. Vin banii din drepturile TV

Secretarul General al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a dat cea mai bună veste pentru cluburile din Liga 1. Săptămâna viitoare ar urma să fie achitată prima tranșă de bani ce revine fiecărei echipe în parte din drepturile TV.

Oficialul LPF a spus că la jumătatea săptămânii viitoare banii vor ajunge în conturile cluburilor din Liga 1, chiar dacă cu o mică întârziere. Vestea vine într-un moment cum nu se poate mai bun pentru Dinamo, clubul cu cele mai mari probleme financiare.

ADVERTISEMENT

”Momentan, urmează să se plătească prima tranşă din sezonul următor, undeva la data de 15 iulie şi din informaţiile pe care le avem de la conducerea executivă a EAD (deținătorul drepturilor TV – n.r.), nu sunt probleme.

Cred că sunt mici blocaje inerente, în contextul în care cei de acolo fac un efort considerabil pentru a susţine plata contractului. Chiar dacă acele întârzieri au existat, ele au fost rezolvate de-a lungul timpului şi nu există blocaje în raporturile contractuale dintre noi şi deţinătorul de drepturi”, a explicat Justin Ștefan, pentru Prosport.

ADVERTISEMENT
Tags: